![]() |
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
merhabalar sitemize hoş geldınız bahsettıgınız gıbı ev almak ev yapmak çok zordur herkes bir seyler söyler..., insanın kafası karışır ne yapacagına karar veremez öncelıkle almak istedıgınız bına hangı ıldedır ytong tercıh edılen bır malzemedır ancak beraberınde uygulamada titizlik ister tugladan pahalıdır hafıftır ısı yalıtımı yapmaz ancak ısı yalıtımına yardımcı olur dairenin sadece duvar malzemesı önemlı degıl ki.. daha neler var neler en önemlısı kat palnının kullanışlı olmasıdır mutfagının fonlsıyonel olması yatak odasının mobılyaya göre kullanışlı olması salonun ışık alması ferah olması giriş merdıvenının rahat ve geniş olması antrenın korıdorun banyonun ferah olması gibi gibi çok etken var... ailenın yaşam kalıtesıne göre kültürüne göre daireler seçilebilir konuşulacak gercekten çok özellık var ben bir inşaat teknıkerı ve proje çizen birisi olarak ilk aklıma gelenler bunlar ancak size degişmez ve değişmeyecek bir kural söylmek isterim inşaatın iki anayasası vardır 1:deprem güvenliği ve sağlamlığı (bunu statık projeden veya fotolardan kısmen okuyabılırsınız) 2:tüm binanın gereklı olan yalıtımının yapılmış olmasııdr (ısı,su,ses yalıtımı elzemdır) bunun yapılıp yapılmadıgınıda yıne inşaat halındeki fotoğraflarından ögrenebılırsınız birinci kuraldan asla ve asla tavız vermeyınız bunu sağlıyorsa yalıtım özellıklerıne ve kullanışlılıgına bakmalısınız birde odalarınızın ışık almasına çok dıkkat edınız klasık bır ata sözünüde ekelmek istıyorum işi bilen insan orta kattan ve güney cephe daire alır işi bilmeyen diyerlerini alır... saygılar ddiyer detayları anlatırsanız bıldıklerımızı anlatmaya çalısırım... |
![]() |
![]() ![]() |
|
|