![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
sonbaharda komşularımızın getirdiği mantarlar.ben onlar gibi cinslerini ayırdedemediğim için asla kendim toplamaya cesaret edemiyorum.sizlere de yanınızda mantarları çok iyi tanıyan biri yoksa toplamamanızı tavsiye ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
afiyetli ve bol şifalı günler olsun.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın alideryacengel Sizi çok merak ettik.... Sessizde olsa, sizi takip ediyorum... Hayırlı haberlerinizi aldık, çok sevindim... Yaşam sevinciniz hiç eksik olmadan, ailenizle, sağlıklı bir ömür dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2007
|
BU MANTARLARA BİZ MELİKE DİYORUZ. iZMİR'LİLER DE ÇİNTAR DERLER. ÇOK LEZZETLİDİRLER, AFİYET OLSUN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
sayın kasap94.ne zaman yolunuz düşerse mutlaka bir kahvemizi çayımızı içmeye beklerim.yalnız geçen yazki kuraklıkta gölün suyunu hep ovayı sulamakta kullandılar.göl kimi yerlerde 1.5 km. çekilerek adeta bir dereye döndü.inşallah balıklar zarar görmemiştir.epeydir göl tam dolu ve gölü kiralayan kooperatifin kayığı her gün balığa çıkıyor. sayın melih bakıroğlu.o mantarlara burada da MELKE diyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
![]() Alıntı:
Mantarlarda süper yani bu sene burada yani Kastamonuda kıtlık oldu mantar yönünden fotoğraflara bakıp bakıp sulandık ...) Sağlıcakla kalın mutluluklar dilerim.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
4 yıldan fazla yaşadığımız evimizi özel nedenlerle satıp yine çanakkalenin bir başka köyünde bir başka köy evi aldık.yeni evimize taşındık.biraz badana ve boya yaptık. yeni evimizin ufak bir bahçesi var ama bahçesinde irili ufaklı bir çok ağaç var.altlarına da biz domates salatalık patates ektik.bir de bu evimiz diğerine göre çok daha kullanışlı.4 odası ve çift tuvaleti çift banyosu var. internet bağlantı hızım da 0.8 mb tan 4,5 mb a yükseldi.yol sorunumda kalmadı.burada bahçe kapım asvalta açılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |