![]() |
1 Eklenti(ler)
bu kaktüsün adı ne arkadaşlar
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çok değişik
|
?
bilmiyorum
|
Alıntı:
|
1276 mesajdakine yardımcı olurmusunuz?
|
1 Eklenti(ler)
Kurallara aykırı mı oluyor bilemiyorum ama elimde toplu halde fotoğrafları var. Küçük kızım fırsat vermediğinden tek tek çekmedim. Hiçbirinin türünü ve adını bilmiyorum. Hala marketten aldığım halleriyle duruyorlar. Zarar görmeden isimlerini öğrenip, nasıl bakım ve toprak isterler araştırmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
Alıntı:
1- Aloe juvenna 2- Haworthia limifolia 3- Net göremedim ama Haworthia ile Gasteria hibriti olabilir. 4- Aloe Ferox |
Ilginiz için çok teşekkür ederim Mustafa bey., mutlu ettiniz beni.
|
1 Eklenti(ler)
Adını bilen var mı?Eklenti 507157
|
1 Eklenti(ler)
bu bir türlü gelişmiyor kış boyu susuz kalmış yerini mi sevmedi bilemedim?adı nedir ?Eklenti 507158
|
Alıntı:
Echinopsis oxygona... Formu bozulmuş, ışığı az gelmiş gibi görünüyor. |
Echinopsis oxygona olsun çok isterdim beğendiğim ve istediğim bir kaktüs bu aylardır Güneş'te duruyor sadece büyümüyor .
|
2 Eklenti(ler)
Bu güzel kaktüsün adı, sanı nedir?
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia
Mustafa Abdal Bunu geçen gun aldım. Pembemsi dikenleri var turu nedir acaba :confused:;) Teşekkürler ^^ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yok sulamadan değil türü o şekildeymiş .silvestri bu şekilde olurmuş.daha sonra echinopsis oxıgana aldım çok farklılar.
|
Hiç böyle kaktus görmemiştim :eek: guzelmiş :D
|
#1176 Euphorbia Enopla
Bende de var, oldukça yavaş büyüyen bir tür, en azından bendeki ağır bir abi :) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 514449Bu türün ismi nedir?
|
Hoya kerri bir mum çiçeği cinsidir bence
|
adı nedir?
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Niçin benim kaktüsümün resmini paylaşıp isim sordunuz anlayamadım?... Çok enteresan doğrusu! |
1 Eklenti(ler)
1- Graptopetalum Paraguayense
2- Opuntia Microdasys -Esin- Teşekkürler ;) Eklenti 518032 Bu kaktüsün isimini öğrenebilir miyim? |
Alıntı:
2- Opuntia microdasys |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kaktüs yetiştiren arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Balkonu düzenliyorum ve saksılarına isimlerini yazmak istiyorum.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Bu kaktüsün adını ögrenebilir miyim ?
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir, dikenimsi yaprakları var.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025