![]() |
1 Eklenti(ler)
Peki bu kaktüsümün adı nedir..Hem flaşsız hemde flaşlı çekim yaptım..Rengi mavi.
pilosocereus selenn |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu kaktüsümün adı nedir?
Notocactus magnificus selenn |
1 Eklenti(ler)
Birde bu kaktüsün adı nedir?
Rebutia muscula selenn |
En son eklediginizin adını degil ama cicek acıp acmadıgını cok merak ediyorum sayın farpali zira bende de mevcut ;)
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba,verdiğiniz adres için teşekkürler selenn hanım ama orda bulamadım bende yeni resim çektim,bir bilen varsa,özellikle çiçeğin rengini sevinirim sevgilerimle.Eklenti 355345
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Çiçekli fotosunu paylaşayım. |
Alıntı:
976 numaralı mesajdaki Mammillaria ama alttüründen pek emin olmamakla birlikte Mammillaria lasiacantha 982 numaralı mesajdaki Notocactus magnificus, 983 numaralı mesajdaki ise Rebutia muscula sanırım. Bu arada rica etsem daha evvelki ismini sorduğunuz ve yanıtlanmış kaktüslerinizin ismini malina'nın aşağıda tarif ettiği şekilde fotoğraf yüklediğiniz mesajlara ilave eder misiniz? Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu kaktüsüme " patlamış mısır" diyorum.Adını bulamadım.Bilen arkadaslardan destek rica ediyorum
Mammilaria Pulmosa selenn Teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Bu kaktüsün adı nedir?
Tephrocactus articulatus var. papyracanthus ipektuğçe Teşekkürler. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Cereus peruvianus v. monstrose
selenn Eklenti 357736 merhaba, bu benim yeni kaktusum dün tesadüfen görüp aldım( kaktus mu değil mi bilmiyorum) üstünde bişey yazmıyor ama çok ağır görünüşüne göre, çok ucuzdu dayanamadım... ismini bilen( özellikle çiçek açıp açmadığını bilen? varsa sevinirim. |
Sevgili almanyalı kaktüsünüzün ismi Cereus peruvianus v. monstrose. Bazı kaynaklara göre Epiphyllum benzeri çiçek açıyormuş ama ben hiç açtığını görmedim.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 357764
merhaba, Teşekkürler, Selenn hanım verdiğiniz ismi araştırdım hemen,bu kaktus ile aynı mı benim kaktusum? ben benzettim biraz ama emin olmak istedim, bunun çiçeği var, eğer aynı kaktus değilse bu kaktusu adını da bilen var mı? şimdiden teşekkürler. |
Evet aynı:) Bu fotoğraftaki muhteşem gelişmiş. Bahsettiğim Epiphyllum benzeri çiçekler bu şekilde işte.
|
Cereus peruvianus v. monstrose'nın çiçeği
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Şahane bir çiçeği var..Umarım sizde çiçeklerini görürsünüz. |
merhaba ,
Teşekkürler, sevgili farpali, çiçeği çok güzelmiş, ne kadar büyümesi gerekir acaba açması için? sizinki de ağır mı? benimki görünüşüne göre çok ağır. |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Mammillaria haageana ssp. schmollii
selenn |
|
1 Eklenti(ler)
Gymnocalycium, Mammillaria elongata, Mammilllaria spinosissima cv. Uno Pico(Soldan sağa)
selenn Eklenti 359024 |
1 Eklenti(ler)
Austrocylindropuntia subulata
selis Merhabalar. Bu bitkinin adı nedir? "Üzerinde ki gerçek çiçek." Teşekkürler.. Eklenti 359372 |
Alıntı:
Austrocylindropuntia |
Alıntı:
|
Teşekkürler selenn. Ben de mammillaria olduğu kanaatindeyim;Fakat bir çok alt türünü inceledim hepsinde ufak tefek farklılıklar var hangisi karar veremedim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025