![]() |
2 Eklenti(ler)
Ankara gölbaşındaki bahçemde sürekli bu dikenli ot çıkıyor.
Kökünden koparıyorum, çapalıyorum bir hafta sonra gene minik minik alttan çıkıyor. Bu otun adı nedir. nasıl yok etmeliyim bunu yıldırdı beni. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 710030 Meyvenin fotoğrafı. İçindeki tane börülce tanesine benziyor. Eklenti 710031 |
Alıntı:
Netten bir aratın isterseniz. Yaprak yapısı da aynı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Anneannem yaşlılığında, dikenleri sökmek zor gelirdi, makasla çiçekleri hemen keserek yayılmasını önlerdi. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba bu bitkinin adı nedir.İlacını bulmaya çalışıyorum da
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba bu bitkilerin adı nedir.İlacını bulmaya çalışıyorum da
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Karataş/Şahinbey/Gaziantep/Güneydoğu Anadolu bölgesinde Haziran ayının sonlarına doğru ilk kez rastladığım ama adını bulamadığım bir bitki?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu bitkinin adını öğrenebilir miyim?
1 Eklenti(ler)
Bahçemde çıkan bu bitkinin adını ögrenebilir miyim ?
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Bu sazlar dipten kesilip yazın köylerde çardak, gölgelik, kümes damı vb. yerlerin çatısında kullanılır. Ev yeri için arsa alıcak kişiler, arsada bu sazlardan varsa inşaat için problemli zemin olduğunu bilmeli !!! |
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
Barut Ağacı (Frangula Alnus) wakan |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün bahçemizde ilk defa gözüme ilişen bu yabani otun ismini ve yenilebilir olup olmadığını öğrenmek istiyorum.
Eklenti 713827 |
Alıntı:
Dilerseniz google görsellerden karşılaştırarak net bir sonuca varabilirsiniz... |
Alıntı:
|
Çalı Hurması
2 Eklenti(ler)
Cümleten hayırlı akşamlar dilerim. Bu gün pazardan denk geldi ve merak edip aldığım bu meyve hakkında bilgisi olan var mı acaba? Satan kişi çalı hurması dedi gerçekten tatlı ve hafiften bir hurma tadı var internetten aradım ama bir bilgi bulamadım orjinal ismini bulmak lazım.Bir de meyvelerin üzerinde küçük torbaçıklar var bunların içinden iki adet tohum çıkıyor bu tohumlardan çoğaltılabilirmi? Teşekkürler.:confused:
|
Alıntı:
Wikipedia sayfasının linkini aşağıda paylaşıyorum (Türkçe sayfası yok maalesef, o yüzden İngilizce sayfayı paylaşıyorum... https://en.wikipedia.org/wiki/Hovenia_dulcis YouTube'da da şöyle iki video paylaşılmış: |
Mesut bey çok teşekkürler.
Alıntı:
|
|
1 Eklenti(ler)
|
Aslında daha çok açık yara tedavisinde harikadır
|
Arkadaşlar saksıda kendiliğinden büyüyen bu bitkinin ne olduğu hakkında yardımcı olabilirmisiniz
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm |
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025