![]() |
2 Eklenti(ler)
Fotağraftaki narenciye çeşidini 4 yıl önce aldım. Satıcı da ne olduğunu bilmiyordu. Çiçeklerinin bol olması beni cezbetti. Fakat 4 yıldır meyve tutmadı. Yaprak yapısından hangi narenciye çeşidi olduğunu bilen var mı?
|
2 Eklenti(ler)
|
Sn jacaranda,
Fotoğraflarını yüklediğiniz ağaçların, yapraklarının/tohumlarının/çiçeklerinin daha yakından çekilmiş fotoğraflarını yükleyebilirseniz, daha sağlıklı bilgi verme şansımız olacaktır. Örneğin son yüklediğiniz ağaç bir ardıç ama bu fotoğraftan daha ayrıntılı bilgi vermek çok zor. |
Alıntı:
Yapraklardan alıp ezer ve kokusuna bakarsanız size fikir verebilir. Bazı türler tozlanma için farklı çeşitlere ihtiyaç duyar. Buna göre tozlanma için başka bitki alabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Tek fotoğraf yükleyin yazdığı için seçerek ekliyordum.Bundan sonra daha ayrıntılı fotoğraflar eklerim. |
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin -muhtemelen ağaç türü- ne olduğunu bilen var mı? Çınarsa çok sevineceğim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
arkadaşlar bu fotoğraftaki ağaçların adlarını bilen var mı? sanırım üç çeşit var biri çam ama diğerleri nedir bilemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim..
|
Alıntı:
Her mesajda sadece tek bir ağacı sormamız gerekiyor ve mümkünse ağacın detayları görülecek şekilde yakından çekilmiş fotoğrafları daha hızlı ve daha doğru cevap almanızı sağlayacaktır. Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu Agacin adi nedir?
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Trabzon Hurması
|
Teşekkür ederim ilk aklıma gelen hurmaydı. Daha geçen yıl ektiğim fidanın üstünde 10-15 tane meyve var.
|
5 Eklenti(ler)
|
Sn. Tohumcu Nılgun,
82 ve 88 nci mesajlarınızdaki iki ağaç da akçaağaç (Acer sp.). Birincisi Palmatum alt türevine, ikincisi de acer rubrum'a benziyor. |
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu kucuk ve cicekli Agacin adi nedir?
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu guzel yaprakli Agacin adi nedir?
|
4 Eklenti(ler)
Arkadaslar, yapraklari yukarida sordugum Agacin yapraklarina cok benzeyen bu Agacin adi nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cornus kousa |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu da bir Ardic agaci sanirim. Lutfen kontrol edermisiniz Sayin jacaranda? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025