![]() |
Benim gördüğüm kızılcık ağacı gibi. Kızılcık çekirdeklerini bir yere atarsanız onlardan da kızılcık çıkıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Elwoodii, kışın iç kuruma yapmıyor. Bu benim bahçemdede olan yine bir yalancı selvi türü; Chamaecyparis pisifera boulevard. Her yaz sonunda bir çok dalcığı kuruyor, mayısta yeni dalcıklar veriyor. Saygılarımla. Kış Sonrası Chamaecyparis Pisifera Boulevard' Da ölenler-kalanlar - Galeri - agaclar.net |
Alıntı:
http://www.bekerecikoyu.com/wp-conte...e/menengic.jpg |
Alıntı:
merhaba, Sevgili Tohumcu Nilgun, bu bir manolya ağacı ama alt türünü bilmiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu bir Ginkgo biloba.
|
Kesinlikle! Çok teşekkürler
|
Bu Meyve Ağacı Hangisi?
4 Eklenti(ler)
Bu meyve ağacı tohumdan yetişti. 2 yaşını doldurdu, 3. yılın başında. Erik mi(erikse hangi tür) kayısı mı, kiraz mı?
|
Bu Da Bu Yıl Çıktı
2 Eklenti(ler)
Bu filiz de bu yıl yeşerdi. Hangi tohumdan bilmiyorum. Acaba kaysı olabilir mi yoksa başka meyve mi?
|
Peki Bu Hangisi?
3 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişen bir başka fidan daha... Bu fidan da 2 yaşını doldurdu, 3. yılına girdi. Hangi meyvedir acaba? Erik olabilir mi, erikse hangi tür?
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Aşağıdaki resimdeki gibi tohumları veya pembe çiçekleri var mıydı? http://www.agaclar.net/forum/attachm...4-dscn0641.jpg |
4 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu Agacin adi nedir?
|
Alıntı:
aesculus cinsine benzettim. melia olduğunu zannetmiyorum. burada yakından görebilirsiniz sanıyorum. :o Bu ağacın adı nedir acaba? |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bir Agac mi, Cali mi adi nedir?
|
Alıntı:
Bu arada 48 ve 50.ci mesajlarınızdaki ağaçlar aynı tür gibi geldi bana!? |
Bu ağacın adı nedir acaba
2 Eklenti(ler)
Yeni yaprak açan bu ağacın adı nedir acaba, sonbaharda yaprakları kırmızı oluyor. Çınar yapraklı akçaaağaç olabilir mi ?
|
Bu ağacın adı nedir
2 Eklenti(ler)
Yeni yaprak açan bu ağacın adı nedir . Sonbaharda yaprakları kırmızı oluyor.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 395536 Eklenti 395538 |
Alıntı:
İlk yaprakların biraz daha şekil almasını beklemekte fayda var :) |
Alıntı:
Emin olmamakla birlikte Yaban Kirazı (Prunus avium) olabilir belki diyorum. Bu arada 48 ve 50.ci mesajlardaki ağaçlar aynı tür gibi!? |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025