![]() |
Alıntı:
Hmm demek ki tırtıl sorunumuz var? :( |
ağaçperver;
-------------------------------------------------------------------------------- Bu ağacın adı nedir? Kocayemiş olabilir mi? -------------------------------------------------------------------------- Alıntı:
Yaprakları benziyor ama Arbutus Unedo değil. Çiçekleri, bana Alev Ağacı (Photinia) dedirtiyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kıymetli üstad Orhan Özbilgiç'e ve sevgili loverforlife'a yorumları için teşekkür ederim...
|
Alıntı:
Bu aralar alev ağacı üzerine ihtisas yaptım desem yalan olmaz sanırım. Bahçemin çevresini alev çalısı (ağacı) ile çevrelemeye niyetlendik. Sonunda da karar verdik. Alev çalısı ilkbahar aylarında tam güneş görürse kırmızı renk alıyor. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu çalı gibi bitkiyi menengiçe benzettim. Ancak menengiç çiçeğini bulamadığım için buraya çiçek gibi görünen kısmını yüklüyorum. Pazar günü akşama doğru olduğu için ancak makro ile bu kadar çekebildim. Normalde aşağıya doğru değil. Ancak bu resim daha güzel çıktığı için yüklüyorum. Eğer bu bitki menengiç ise üzerine antep fıstığı aşılanabilirse ürün verebilir mi. Çalı formundaki ağaçlar sadece dağın güney yamaç taraflarında var.
Eklenti 390397 |
1 Eklenti(ler)
Hedera helix
Muda Hedera helix'lerin arasında duruyordu, tutunmaktan ziyade sarkıyordu. Acaba nedir? Eklenti 390480 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim gördüğüm kızılcık ağacı gibi. Kızılcık çekirdeklerini bir yere atarsanız onlardan da kızılcık çıkıyor.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Elwoodii, kışın iç kuruma yapmıyor. Bu benim bahçemdede olan yine bir yalancı selvi türü; Chamaecyparis pisifera boulevard. Her yaz sonunda bir çok dalcığı kuruyor, mayısta yeni dalcıklar veriyor. Saygılarımla. Kış Sonrası Chamaecyparis Pisifera Boulevard' Da ölenler-kalanlar - Galeri - agaclar.net |
Alıntı:
http://www.bekerecikoyu.com/wp-conte...e/menengic.jpg |
Alıntı:
merhaba, Sevgili Tohumcu Nilgun, bu bir manolya ağacı ama alt türünü bilmiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu bir Ginkgo biloba.
|
Kesinlikle! Çok teşekkürler
|
Bu Meyve Ağacı Hangisi?
4 Eklenti(ler)
Bu meyve ağacı tohumdan yetişti. 2 yaşını doldurdu, 3. yılın başında. Erik mi(erikse hangi tür) kayısı mı, kiraz mı?
|
Bu Da Bu Yıl Çıktı
2 Eklenti(ler)
Bu filiz de bu yıl yeşerdi. Hangi tohumdan bilmiyorum. Acaba kaysı olabilir mi yoksa başka meyve mi?
|
Peki Bu Hangisi?
3 Eklenti(ler)
Tohumdan yetişen bir başka fidan daha... Bu fidan da 2 yaşını doldurdu, 3. yılına girdi. Hangi meyvedir acaba? Erik olabilir mi, erikse hangi tür?
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Aşağıdaki resimdeki gibi tohumları veya pembe çiçekleri var mıydı? http://www.agaclar.net/forum/attachm...4-dscn0641.jpg |
4 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu Agacin adi nedir?
|
Alıntı:
aesculus cinsine benzettim. melia olduğunu zannetmiyorum. burada yakından görebilirsiniz sanıyorum. :o Bu ağacın adı nedir acaba? |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaslar, bu bir Agac mi, Cali mi adi nedir?
|
Alıntı:
Bu arada 48 ve 50.ci mesajlarınızdaki ağaçlar aynı tür gibi geldi bana!? |
Bu ağacın adı nedir acaba
2 Eklenti(ler)
Yeni yaprak açan bu ağacın adı nedir acaba, sonbaharda yaprakları kırmızı oluyor. Çınar yapraklı akçaaağaç olabilir mi ?
|
Bu ağacın adı nedir
2 Eklenti(ler)
Yeni yaprak açan bu ağacın adı nedir . Sonbaharda yaprakları kırmızı oluyor.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 395536 Eklenti 395538 |
Alıntı:
İlk yaprakların biraz daha şekil almasını beklemekte fayda var :) |
Alıntı:
Emin olmamakla birlikte Yaban Kirazı (Prunus avium) olabilir belki diyorum. Bu arada 48 ve 50.ci mesajlardaki ağaçlar aynı tür gibi!? |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025