![]() |
Geçen sene tohumunu aldığım yerde turuncu açmış çiçeği vardı. Çiçek Kozmos'a benziyordu. Ama yapraklar Kozmos'a benzemiyor.
|
Alıntı:
|
Helichrysum mu - kagıt çiçegi mi
3 Eklenti(ler)
Merhabalar acaba bu çiçeklerin adları nedir.Aşşagıdakı sitede Kağıt çiçegi Helichrysum olarak geçiyor.Ama sadece kagıt çiçegi olarak aratınca başka resimler çıkıyor anlamadım türünü.Bilgiler yanlışmı girildi acaba.
Teşekurler.. Linki ise http://www.tarimziraat.com/peyzaj_bi.../kagit_cicegi/ Eklenti 230081 Eklenti 230082 Eklenti 230083 |
1 Eklenti(ler)
Bir konu için adı bana da gerekti. Bir yerde Bereket çiçeği diye satılıyormuş. Adınıda bilmiyorlar.
Eklenti 230088 Fotoğraf agaclar.net'ten. Bozo 0606 ya ait. |
Alıntı:
|
Crassula portulaceae veya Crassula ovata "minima" olarak geçiyor internette
|
Sayın Bettyycim, Sayın izzeterisen,
Çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sevgili bettyycim ve sevgili izzeterisen teşekkür ederim.. ama ben bitkilerimi sorduğum mesajı bulamadım neden acaba.. üzerinde düzeltme yapamadım..:confused::confused::confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1. Dahlia
2. Kına çiçeği (Impatiens balsamina) Sn. Karalale |
Alıntı:
|
Aynen öyle Sevgili Karalale ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adını biliyormusunuz..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bitkinin yapraklarında keskin bir koku var, adaçayı kokusuna benziyor.. Sarmaşık gibi, dallar aşağıya sarkıyordu ben çubuğa bağladım. Satıcı küçük çiçekler açtığını söyledi. İsmini bilen var mı?
Eklenti 231089lları |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
3 senedir yetiştiriyorum. Kedi nanesi diye satmışlardı. Ama değilmiş. Kedim yemiyor, kokusu elmaya benzemiyor:) Ama eminim... Birde buna çok benzeyen yaprakları daha etli ve uçları kıvrık kıvrık olan Plectranthus coleoides var. |
Gerçekten Passiflora Edulis mi yetiştiriyorum? :)
2 Eklenti(ler)
Merhaba,
Yine bu siteden paylaşımla edindiğim çelikler büyüdü ama geçenlerde forumda ilgili bölümde eklenmiş olan bir Passiflora Edulis (mor ve meyvesi yenebilen bitkiden yetiştirmek istiyorum) fotoğrafı kafamı oldukça karıştırdı çünkü bitkilerimizin yaprakları birbirlerinden çok farklı. Benim bitkimin fotoğrafları ekte... Bitkimin türü hakkında destek olabilirseniz çok sevineceğim. Şimiden çok teşekkür ederim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025