![]() |
[QUOTE=agozce;501711]Merhaba, Bu yumrulu çiçeğin adı nedir acaba?
Zerdeçal ,Curcuma longa |
Türü nedir?
1 Eklenti(ler)
Kraton
Eklenti 117450 |
Arkadaşlar bu bitkinin adını bilen biri yok mu? Aranızda.
Cevap: KRATON |
|
Alıntı:
|
Bu bitki gilaburu sanırım. Çok şifalı bir bitkidir. Konu başlığı burada.
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Alıç olabilir mi acaba?
Ağaç gibi değilde, sarıcı bir çalı gibiydi... |
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bahçemdeki bu bitkinin adını bilen varmı?
|
Alıntı:
|
Sn. zeferan;
Ben amaralis olduğunu düşünüyorum. Farklı renklerde çiçekleri vardır, yaprakları amarlise çok benziyor... Sevgiler ;) |
Bitkiyi bilen var mı?
1 Eklenti(ler)
Selam arkadaşlar, uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen ilk kez mesaj yazıyorum.Resimlerini eklediğim tohum keselerine sahip ağaç hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca bu tohumları nasıl çimlendirebilirim?Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Adı ne olursa olsun çok güzel bir bitki. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cyclamen hederifolium AITON Türkçe Adı Tavşankulağı Diğer Adları Kandilçiçeği, Pekmez otu İngilizce Adı Ivy-leaved cyclamen, Ivy-leaved sowbread Familya Çuhaçiçeğigiller (Primulaceae) Cins Cyclamen L. Tür Cyclamen hederifolium AITON |
3 Eklenti(ler)
İşyerimizin bahçesinde bulunuyor, gövde de seyrek dikenler var. Gövde, tohum, çiçek resimlerini ekledim. İsminin ne olduğunu bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
|
[QUOTE=apprentice;508698]İşyerimizin bahçesinde bulunuyor, gövde de seyrek dikenler var. Gövde, tohum, çiçek resimlerini ekledim. İsminin ne olduğunu bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Erythrinia crista galli :Mercan Ağacı http://agaclar.net/forum/showthread.php?t=16258 bilgi edinebilirsiniz. |
Alıntı:
Red Japanese Barberry olarak tekrar bakabilirmisiniz. Berberis vulgarisin meyvelerine daha çok benzemekle beraber thunbergii ye daha çok benzettim. |
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar çok bildik bir çiçek ama adını bimiyorum. Mor renkte ve açık pembe çiçekleri var. Adı dışında merak ettiğim bu çiçek bir sukulent midir?
|
Sevgili Nejla K ,
Latince Adı: Setcreasea pallida İngilizce Adı: Purple Heart Türkçe Adı: Mor Telgraf Çiçeği |
Soru sorarken dikkat etmeniz gerekenler:
1. Her mesaj alanında, sadece bir bitki adı sorunuz.Cevaplarken dikkat etmeniz gerekenler: Önemli: 1. Bu kurallara uymayanların yazıları silinir, ısrarla uymayanların üyelikleri engellenebilir. |
[quote=nejla k.;509303]arkadaşlar çok bildik bir çiçek ama...quote]
böyle görünmeliydi: Alıntı:
alıntı yaparken, yanlışlıkla sildiğiniz kısımlar yüzünden alıntınız doğru görünmüyor. Ama...quote] değil, aşağıdaki gibi olmalı ama... [ / quote] (boşluklar olmadan) |
Bu bitkinin adını biliyor musunuz?
1 Eklenti(ler)
Bu bitkiyi tanıyor musunuz?Yaprağı da meyvesi de kurutulmuş vaziyetteler. Ama ne olduğunu çıkaramadık..:confused::confused:
|
bu nedir ? :)
1 Eklenti(ler)
bu bitkiyi taniyamadın ne oldugunu bılen varmı ?
|
yaklaşık 5 cm hangı bölgede elınıze geçtı kır dağ vs. bu bılgılerıde not edersenız fotoğraf bırazda fulu olduğundan anlaşılmıyor inşallah bır bılen yardımcı olur
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025