![]() |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu bitkinin adı nedir
|
Pembe Çiçek
2 Eklenti(ler)
Herkese merhaba;
Bir arkadaşımın hediye ettiği bir çiçeğin adına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler. Eklenti 255999 Eklenti 256000 |
Alıntı:
|
Sayın herbaryum, umarım iyisinizdir. Saygılar, sevgiler.
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir, yardımcı olursanız sevinirim.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçek çok güzel
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bahçeye dikebilir miyim ? |
Alıntı:
|
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Merhabalar Resimler kötü oldu kusura bakmayın. Bu bitkinin adı nedir acaba ?
|
1 Eklenti(ler)
|
Kurutulmuş Bitkinin adı nedir ?
Biyoloji ödevim için lazım olan bu bitki kurutulmuş halidir..İsmini ve türünü bulabilen ya da tahmin edenler yazarlarsa çok sevinirim (:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting ImageShack® - Online Photo and Video Hosting |
Merhaba sayın isimbitki; resimler net değil ama ben Mine çiçeği ya da Yer Minesi diye bilinen Latince ismi: Verbena. Verbenaceae ya benzettim.
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba.
Fotoğraflarda meyvelerinin ham ve olgun hali görülen bu bitkinin adı nedir? |
Sayın Feyzan, sanırım bitkiniz Pittosporum Tobira...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1092011161.jpg
http://www.agaclar.net/forum/attachm...1092011162.jpg Ve resmini eklemeye çalıştığım çiçeği mayıs ayında seradan almıştım, avustralya orkidesi yazıyordu üzerinde, çiçekleri çook güzel oluyor açınca , tam ismini bilemediğim için yani latince gerekli araştırmayı yapamadım, içeri aldım, iğnelerini dökmeye başladı, eğer adını öğrenebilirsem, araştırma yapacağım, teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
bu bitkinin adı nedir ? ölen hercai menekşemin saksısında kendiliğinden büyüdü...Eklenti 256704
|
Alıntı:
|
452 nolu mesajdaki sorumu tekrarlıyorum, lütfen bir bilgisi olan varsa söylesin ev mi sıcak geldi anlamadım hızla döküyor dikenli yapraklarını.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
cevap için çok teşekkür ederim. |
leptospermum a daha çok benziyordu, mine mine papatya gibi çiçekleri vardı, yaprakları beyaz, ortası koyu kahve, keşke çiçekli haliyle çekseydim, yinede cevabınız için çok teşekkür ederim. Birde etiketinde ..... orchid yazıyordu ama ilk kelimesini hatırlayamıyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılarımla. |
[QUOTE=Jezebel;883164]Selam,
bunu tanıyan var mı:confused: [QUOTE] Ipomea batatas blackie sanırım. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim lir.
|
Alıntı:
Chamelaucium uncinatum - Google'da Ara |
Alıntı:
|
Merhaba,
şabon / şabbon/ şarbon benzer adlı ,güzel kokulu bir çiçek bilen varmı? Geçen sene babam, memleketten getirdiği tohumdan yetiştirmişdi. Koyu mor renginde, 50- 80 cm büyüklüğünde, toprağın 10-15 cm üzerinden itibaren ufak ve çok güzel kokulu çiçeklerle kaplıydı . Tohumları çok ufak (+-1mm) ve fasulye gibi tohumcukların içinde. İnternette bu isimler altında arama yaptım ama malesef hiç birşey bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. Selamlar, Mehmet |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yardım
2 Eklenti(ler)
Bu bitkinin ismi nedir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, Teşekkürler,
Eklenti 258194 Eklenti 258195 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025