![]() |
Alıntı:
Brachychiton populneus - japon kavağı (bottle tree) |
Mercan ağacı derler.Çok güzel çiçekleri vardır.Zaten sizde çok beğenmişsiniz, toplamışsınız.Nerden kopardıysanız ağacına iyice bakın dal uçlarında siyah renkli fasulyeye benzer bir şeyler var.Onlardan topla içlerinde aynı fasulyeye benzer tohumlar var.Dikkat et zehirlidir.Nisan ayında saksı veya yere dik. Çok çabuk büyür.Kasım aralık ayında mutlaka bir naylonla falan sar soğuk kurutuyor.Tekrar kökten dal veriyor ama zaman kaybı
|
3 Eklenti(ler)
merhaba,
bu bitkinin adı nedir? pembe çiçekleri oluyor. gövdesi şişiyor ama benimki bkımını bilmediğim için cılız kaldı. |
Evimde yetiştirdiğim halde adını bilmediğim bu çiçeğin adı nedir?
https://i.hizliresim.com/AyP52v.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar bu çiçeğin adı nedir
|
yok mu?
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaşlar merhaba, bu çiçeğin adı nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
güncel
|
Bitkinin adı nedir
1 Eklenti(ler)
Bu bitki bende bir senedir var. Adini bilen var mı? Tesekkurler
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba bu bitkinin adını bilen var mı?
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
Sanırım çelik alma ile üretebiliyoruz. Tohum verdiğini gözlemlemedim. |
Alıntı:
Normalde ypraklarında sarı ve kızıl renkler de olur. Sizinki koyu yeşil rengi sanıyorum.. Yaprak formu tamamen kroton... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu bitkinin adı nedir?
|
2 Eklenti(ler)
Bu bitkiyide arkadaşım hediye getirdi ama ismini bilmiyorum.Aynı bitkinin iki farklı türü oşduğunu düşündüğüm için tek başlık altında iki fotoyıda yayınladım.Forum kurallarına uymadığını biliyorum ama tek bitki için iki tane başlık açmak istemedim.Teşekkür ederim..
|
Alıntı:
Benekli olan "Croton Gold Dust".. Diğeri de bir kroton, ancak tam kültivarını bilmiyorum.. Google resimlerden 'croton' ya da 'codeaum' olarak aratırsanız mutlaka bulursunuz... Krotonların tam renklerini alabilmeleri için bol güneş ışığına ihtiyaç duyduklarını hatırlatayım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba bu çiçeğin adını bilen var mı ?
|
Alıntı:
|
New Zealand Flax ( Phormium tenax )
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...96b0b6f2a5.jpg GT-S7390 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025