![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
yani, sarkan tür rozet çiçeği olabilir. |
Teşekkür ediyorum, sevgili kelebek çalısı. Rozetlerin sarkan türünün olduğunu da bilmiyordum...
|
3 Eklenti(ler)
Çok net olmadı ama çekmeye çalıştım bundan saksımda 4-5 tane çıktı ne olduğu konusunda bir fikri olan var mı acaba?Teşekkürler
|
Alıntı:
|
??
1 Eklenti(ler)
Eklenti 424272
Merhabalar. Daha önceki sayfalara bakmaya çalıştım, ancak bu çiçeği göremedim. O kadar hızlı büyüyen bir çiçek ki. Yaklaşık 1 ayda bu hale geldi. Resmen her tarafından dal fışkırdı. Adını öğrenebilirsem daha detaylı araştırabilirim bu çiçeği. Şimdiden teşekkür ederim ;) |
Alıntı:
Ahtapot çiçeği (callisia fragans). |
Alıntı:
Aynı bitkiden bende de var. Ahtapot çiçeği başlığında sorduğumda Sevgili Tika Tradescantia Zanonia yani dev telgraf yanıtını vermişti. |
Verdiğiniz linki incelediğimde ben de kararsızlığa düştüm Sevgili Loveforlife. ;) İkisi de birbirine çok benziyor, sanki aynı çiçek gibiler...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin ismi nedir? Satın alırken satıcı adının ''mercan begonya'' olduğunu söyledi ama araştırdığımda böyle bir çiçeğe rastlamadım. Henüz çiçek açmadı.
Eklenti 424576 |
1 Eklenti(ler)
3 yıldır bu sarmaşığın peşindeyim, daha önce hiç bir yerde görmedim. Geçen yıl tohumlarından aldığımı sanmıştım ama aynı yere sarılan sabah sefasının tohumlarıymış. Tohumlar çimlenince anladım. :o
Fotoğraftaki bitki çok yıllık, Edirne'nin kışlarına dayanamayıp toprak üstü kısmı kışın kayboluyor, mayıs haziran gibi tekrar sürgünler veriyor. El büyüklüğünde toz pembe katmerli çiçekler açıyor ağustos ayında. 15-20 cm'lik köklü bitkim oldu, umarım çiçek açtırabilirim. Acaba clematisgilerden olabilir mi? Gerçi yaprakları biraz etli, sukulentimsi... Eklenti 424577 |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bir ay önce edindiğim bir eğreltinin adını merak ettim.
Nasılsa yaşatamam diye bu güne kadar sormamıştım:) Fanusta yaşıyor çok da keyfi yerinde. Eklenti 424893 . |
1 Eklenti(ler)
Ormanda çıktığımız yürüyüşte bulup eve getirdim hemen tuttu maşallah acaba bu bitkiyi tanıyan var mı?
|
bitkinin adı nedir
1 Eklenti(ler)
bu akşam parktan aşırdığım bu çiçeğin adı nedir ve şimdi ekersem tutar mı acaba?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bodur Acem Borusu |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kızıl yapraklı olanından... |
Bu bitkinin adı nedir acaba? Kalp yapraklı olan. Öğrendiğim anda alıp yetiştirmeliyim. :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025