![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
4 parça halinde, üzeri tüylü. Sanırım mevsim kış olduğu için cılızladı, önceden daha canlı idi. Bunun adını bize de biri söyler elbet.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Euphorbia nivulia.
Eklenti 636100 |
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba. Bu türün adi nedir?
Tesekkurler Japon bagigi cicegi imis. Tesekkurler(tel.den baglandigim icicn karakterler farkli cikiyor) Eklenti 638134 |
Sayın avare71, bitkiniz kalanchoe tomentosa olabilir. İsterseniz bir göz atın. Yanlışsa ustalardan biri doğruyu yazar nasılsa.
|
Sukulentin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Echeveria agavoides
LOVEFORLİFE Merhabalar. Aşağıya fotoğrafını yükleyeceğim arkadaş evimin yeni üyesi. Türü nedir acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhaba, bu bitkiyi bir botanikçiden aldım sukulent olduğunu döyledi. Aslında adınıda söyledi ama acemilikten unuttum:( Cam bir saksıya koyarsın dedi. Aşağı doğru kök atıyormuş. Kökleride görünüyor zaten. Nedir bu bitkinin adı? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...teras/2255.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Echeveria setosa sanırım |
Lütfen Yardım!!
2 Eklenti(ler)
Merhabalar, gerçekten yaklaşık bir aydır arıyorum, 3 numaralı göstermiş olduğum bitkinin adını bilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
(Kedim yapraklarını yedi.) |
2 Eklenti(ler)
Bu sukulentin cinsini öğrenebilir miyim? yaklaşık 6 aydır bende ama sadece boyu uzadı ve yavruları hiç büyümedi. Plazada camın önünde duruyor. Enine büyütmek rozet şekli vermek için ne yapmalıyım?[ATTACH]Eklenti 644877[/ATTACH]
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu bir echeveria türü olabilir sanırım ama sanki ışık yetersizliğinden dolayı boyu uzamış bana kalırsa. Yine de çiçeğini görmeden bilemeyiz. |
Alıntı:
|
Evimizin en gizemli üyesi
3 Eklenti(ler)
Merhaba aşağıda fotoğraflarını koyduğum bitkinin adını ve türünü bilmiyorum. Dik mi durması gerekiyor yoksa sarkması mı anlayamadım. Yanına plastik bir çubuk koydum ama arada bir kayıp sarkar pozisyona geliyor. Adı ve türü konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba, bahçeliden apartman dairesine geçince yeni hobim sukulent ağırlıklı balkon düzenlemeye yöneldi :)
Sizlerle paylaşmadan önce de aşağıda sunduğum ve maalesef pazar/komşu/yol kenarı seradan alındıkları için aile ve türleri belirlense de tam "cins"lerini (bu 45 sayfa ve llifle.com'da) bulamadığım 3 sukulentimi soracağım sizlere. Yardımlarınız için teşekkürler. Not: Bazı cinslere benzeseler de henüz çok küçük veya şekilsiz olduklarından zorluk çıkardı:) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar. Bu sukulentin adını öğrenebilir miyim ? dağda bulup aldım.
sempervivum https://i.hizliresim.com/3qrdb2.jpg |
|
Alıntı:
sempervivum |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025