![]() |
1 Eklenti(ler)
Ankara'da bir sokakta gördüm. Bakım ihtiyacı belli ki pek yok. Adını biliyor musunuz?
Canna Kreta Kana Çiçeği Orhan Özbilgiç |
1 Eklenti(ler)
Pembe Trompetler(Amaryllis Belladonna)
SDurul Bu zambak Didim'de, her sene bahçenin değişik yerlerinde çıkıyormuş. Hiç yaprak vermeden çiçekleniyormuş ve çok güzel kokusu varmış. Yöresel adı, her sene değişik yerlerde görüldüğü için "Gezen çiçek"miş. Başka bir bilgiye sahip değilim. Bu çiçeğin adı ne dir? Eklenti 626372 |
Bu bitkinin adını bilen var mı?
1 Eklenti(ler)
Merhaba,
Kala bitkisi diye aldım ama çiçekçi sanırım yanlış bitki vermiş :S Bu çiçeğin adını bilen var mı acaba? Zantedeschia Aethiopica (Kalla-Gala Çiçeği) |
1 Eklenti(ler)
ÇinLanterni(abutulion)
MUDA |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
İnstagramda buldum arkadaşlar çok beğendim bilen varsa söyleyebilir mi?
Ficus Lyrata |
1 Eklenti(ler)
Pamela
Kına çiçeği musk |
1 Eklenti(ler)
Bitkinin ismini söyler misiniz ?
Yaprak Güzeli(Kolyos) hberbul(Teşekkürler) |
Bu sarmaşığın ismi
2 Eklenti(ler)
Kırmızı Malabar Ispanagı
Muda Tohumdan yetiştirdim ama ismini bulamıyorum |
1 Eklenti(ler)
aglaonema silver quinn
musk Bu bitkinin adı nedir? Babam çoğaltmak ve bakmak için almış fakat bitkinin ne olduğunu bilemiyor. Teşekkürler.Eklenti 634357 |
1 Eklenti(ler)
merhaba bu bitkinin adı nedir.atıp ile atmamak arasında kaldım.aslında daha önce sormuştum ancak yanıt alamamıştım.ayırırken bitkinin köklerinide çekme şansım olduğu için şansımı tekrar deneyeyim dedim.şimdiden teşekkürler.
Edit: Kendim buldum.:) PAPATYA |
1 Eklenti(ler)
Tagetes Tenuifolia
Kadife Çiçeği A_NOMAD Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Orhan Özbilgiç Fethiye'de görmüş ve fotoğraflamıştım. Belki tanınması açısından daha faydalı olur. Eklenti 634991 |
2 Eklenti(ler)
Merhaba, bir türlü adını bulamadığım bu bitki nedir?
Croton Gold Dust (Codiaeum variegatum ‘Gold Dust’) sanırım bu bitki belki merak eden olur |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Lavandula x ginginsii (Lavandula lanata x dentata) Mücevher Çalısı |
1 Eklenti(ler)
Bugün edindiğim bu çiçeği tanıyan var mıdır?
Siklamen ULDUZ ve akçabardak |
Çöl çiçeği - Calotropis procera
Jezebel Arabistanda çokça görülen bir bitkidir. Yumruk büyüklüğünde içi hava boşluğu olan kolayca sıkılıp ezilebilen bir tohumluğu (meyvesi) vardır. Tohumluk parçalanınca içinden birkaç parça lif ve çok küçük tohumcuklar çıkar. Tohumluk resmi https://mw2.google.com/mw-panoramio/...m/94746398.jpg Çiçek resmi: https://mw2.google.com/mw-panoramio/...m/94746383.jpg Gövde resmi: https://mw2.google.com/mw-panoramio/...m/94746361.jpg Teşekkür ederim. Çekeli kaç yıl oldu ismini sizden öğrenebildim. Evet Cidde'de çekmiştim. Fakat Mekke'de de dağınık halde kendiliğinden yetişiyor. Yani arabistanda hemen her yerde görülebilir. Türkçe adı ise çöl çiçeğiymiş. |
Bu bitkinin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
Crassula Ovata / Sukkulent
oğuz13 Antalya'da balkon ortamından edindiğim bu bitkiyi tanıyabilen var mı acaba? Teşekkürler... Eklenti 639364]]] |
1 Eklenti(ler)
Adam otu (Mandragora)
Merhaba bu bitki bahçede kendiliğinden çıktı. Muhtemelen yabani bir bitki. Çiçeği ve rengi çok hoşuma gittiği için adını merak ettim. |
2 Eklenti(ler)
Bu çiçeğin adı nedir?
Kafkas Gülü, Dağ Gülü (Daphne transatlantica) SDurull Antalya'da orman altı çalı türlerinden, yabani ve çok hoş kokulu herdem yeşil yapraklı.Yörede ezentere deniyor. |
1 Eklenti(ler)
Petasites Albus
White Butterbur Jezebel Teşekkürler Bu çiçeğin isimini öğrenebilir miyim acaba ? Eklenti 640726 |
1 Eklenti(ler)
fittonia
çiceği tanımlayan üye MUDA Bu çiceğin adını bilen var mı? |
1 Eklenti(ler)
Hüsnüyusuf (Dianthus barbatus) bu çiceğin adı nedir acaba? Çiceğin adını bilen üye; Muda |
Bu çiçeğin adı nedir?
1 Eklenti(ler)
KATLI KARANFIL
Bitkiyi tanımlayan üye Sayın Mudo Bu çiçeğim artık yaşamıyor, sanırım fazla sulamadan dolayı kendisini kaybettik. |
Bu çiçekli ağacın adı nedir?
2 Eklenti(ler)
|
Bu bitkinin adı nedir?
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Selamlar... Bu bitkinin adı nedir?
"Sedum Spurium Vadoo" Muda ·Teşekkürler |
bu çiçeğin adı nedir
1 Eklenti(ler)
bu çiçeğin adı nedir?
Cam güzeli Selma_321 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025