![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-02-2007
|
Aradığım sayfayı bulmama yardım eder misiniz?
Arkadaşlar ben parkta gezerken daha önce sitede gördüğüm fasülyenin minyatür halini andıran tohumlar buldum. Şimdi tohumları ayrıntılı olarak okumak istiyorum ama site okadar büyük ki bulamıyorum. Bilenlerin beni bir zahmet o sayfaya yönlendirmesini rica edıyorum. Tohumlar küçücük fasülye gibiydi,aynı sayfada kozalak da gösteriliyordu |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Caesalpinia, laburnum, gülibrişim, sinameki bunlardan biri olmalı, akasya, mimoza da olabilir, gladiçya da olabilir. Ağaç mıydı, çalı mıydı, yer örtücü bir bitk miydi? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Kocaman ağaçlardı. Dallar yerden çok yüksekte. Ben tohumlar hakkında bilgi veren bir sayfada görmüştüm.O sayfayı arıyorum ama dediğim gibi site o kadar büyük ki bulamıyorum şimdi. Dibi akçaağaç yaplarına benzer yapraklarla doluydu. Yapraklar arasında fasulyenın en küçük halinde tohumları görünce,daha önce gördüklerim geldi aklıma ve hemen topladım ekmek için, ama ayrıntıyı bulamıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Acemi çiçekçi Forumun ana sayfasında sırasıyla Bitki dünyası- Üretim Teknikleri(Tohum çimlendirme,Çelikleleme...) ve 4. Sayfadaki AKASYA konusuna gel. Sanırım aradığın fotoğraflar bunlar. Birde bir üyemizin çektiği yeni çimlenmiş yalancı akasya tohumlarının resimlerinin olduğu sayfa vardı ama hatırlayamadım nerede olduğunu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Tabiat reşekkür ederim evet çok benziyor ama bunlar daha küçük.Birde aynı sayfada kızılımsı , düzleşmiş gibi ilginç bir kozalak da vardı.Ondan da var elimde. LÜTFEN BİRİ BANA BUNLARIN ACER TOHUMU OLDUĞUNU SÖYLESİN ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Tarife göre çiçek, tohum bulmaca oynamayalım isterseniz ![]() Olur ya foruma fotoğraf eklemeyi çözememişseniz, buradan foruma fotoğraf ekleme konusunda yardım alıp, sorduğunuz çiçeğin tohumun fotoğrafını konuya ekleyerek çözüme gidelim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
|
hımm
Bu resmi yollayabildiğime göre yanlış olan fotoğrafı wapcam la çekip yollamaya çalışmam. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
acemi çiçekçinin bu iletide yolladığı çiçeğin adını bilen var mı acaba? Düzenleyen anurt : 23-06-2009 saat 22:39 Neden: ileti numarasını yazmayı unutmuşum... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|