![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bundan bir çok filiz var sweet william diye aldım gidişhat benzemiyor sn. melina maydonoz dedi ama? ![]() Yeni bir resim daha ekledim Düzenleyen Chotanaq : 18-05-2009 saat 21:41 Neden: Yeni bir resim daha ekledim |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
çok güzelmiş.. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-06-2007
|
merhaba , Bitkiniz haseki küpesi değil, rizomlu kökü olan kışa dayanıklı , çok yıllık bir bitki kırmızı ve pembe renklilerini yetistirme fırsatım olmuştu. Tabi gene isim konusunda anımsama sıkıntısı yaşıyorum. fakat çok hoş bir bitki olduğunu bildirmek isterim, memleketteki evimizde vardı uzun yıllar bursa ya tasınrken annem bir tanıdığa vermişti hepsini. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2007
|
Arkadaşlar bahçe bitkisi olan bu çiçeğin ismi nedir acaba? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-03-2009
|
http://img135.imageshack.us/img135/3193/dsc01048x.jpg ![]() ![]() arkadaşlar ben bu bitkinin ne olduğunu acilen öğrenmem gerekiyor herbaryum hazırlıyorum tanımlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Google'dan haseki küpesi diye arattım bu resim çıktı. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-03-2008
|
Arkadaşlar başka konu açmak istemedim ve sorumu burda soruyorum. Aşağıda gördüğünüz patlıcan bağını 1 ytl ye aldım pazardan sanırım 10 adet fide var. Ancak bize pek patlıcan gibi gelmedi. Birde siz değerli üstadlarımızdan yardım almak istedik. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|