![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-09-2008
|
Bu bir cins Yucca bitkisimidir?
Merhaba arkadaşlar, Babam geçen sene beğenip almış bu bitkiyi fakat cinsini ve nasıl bakıldığını hatırlamıyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Ben sadece toprağını kuruduğu vakit, yani yaklaşık olarak onbeş günde bir suluyorum fakat uçlarında kurumalar başladı, ölmesinden korkuyorum. Nasıl bakılacağı hakkında da bilgi verebilirmisiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bitkimin resimleri: ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Spacecowboy; Öncelikle aramıza hoşgeldiniz... Forumda bir başlık açmadan önce sizden forumumuz iyice okumanızı rica ediyorum. Zira her üye bitkisi için başlık açmaya kalkarsa muazzam bir kirlilik ortaya çıkar. Bu bitkinizi Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? başlığı altında yayınlayıp sormanız daha doğru olacaktır. Bu sayede daha hızlı bir cevap almış olursunuz. Bu bir tür Yucca, bu bitkinin bakımı ile bilgiler Yukka (Yucca sp.) başlığında mevcuttur. Bu başlığı okuduktan sonra aradığınız soruların cevabını bulamazsanız, o başlık altında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz... Sevgiler ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|