![]() |
|
![]() |
#5701 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2009
|
Çok teşekkürler arakadaşlar... Evet haklısınız, ikinci reimde ağaç uzaktan çekildiği için tam anlaşılmıyor... Tekrar çekip göndereceğim... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5702 |
Yeni Üye
|
Değrli Plumbago evet arama motorumdan söylediğiniz ağaca baktım ta kandisi çok teşekkürler.. (Jacaranda ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5704 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5707 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
İzmir varyantta bu ağaçtan var birkaç tane. Fotoğrafını eklemeden cevabı almış oldum. Peki Mercan ağacı çiçeğinin tohumdan üretimi mümkün müdür? Ona göre varyanta gidip tohum alacağım da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5709 |
Ağaç Dostu
|
Mercan ağacı
Ben 3 tane yetiştirdim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5710 |
Yeni Üye
|
Bu iki ağacın resmini bugün çektim. Selçukta yaşıyorum ben. Arkadaş kşmse adını bilmiyor bu ağaçların dedi... Ama bilinen ağaçlarmış sanırım.. Evet bu ağacın fidanımı alınıyor yoksa tohumdan mı? Ablam bu konulara çok ilgili... Ona olmak isterim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5711 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Foruma yazmadan önce araştırdım zaten. Emin olmamı sağlayacak bir fotoğraf bulamadım malesef. Selamlar, |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5714 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5720 |
Ağaç Dostu
|
Sn Hozat, Aynı konuya ait beşer dakika arayla attığınız mesajları tek bir mesaj olarak atsanız forumun kullanımı açısından daha hoş olmaz mı? Mesajı gönderdikten sonra da düzenle seçeneği ile istediğiniz zaman ekleme çıkarma yapılabiliyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5721 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili N.Hel , Yorumunuzda haklısınız,ne yazık ki benim sizler kadar tecrübem yok. Gönderdiklerimi bir mesajda toplamayı bir türlü başaramadım,şu anda torunumdan bu konuyu öğrenmekteyim. Sevgiler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5722 |
Ağaçsever
|
ismini hala bulamadığım güzel
bu güzel çiçeğimin ismini hala bulamadım. Beni şaşırtmaya devam ediyor. İlk geldiğinde hiç çiçeği yoktu. Bir süre sonra küçük sarı yapraklar çıkarmaya başladı ve bu yapraklar kısa sürede katmerlenerek büyüdü. Ne kadar güzel çiçeği var dedim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5725 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Arkadaşlar, Bu resmini yayınladığım çiçeği soğan olarak 1,5 ay önce diktim bahçeme..Bu 2 yanyana olan çiçeklerin Böyle 3 yaprak olarak uzadılar epey hatta yaprakları çok uzadığı için eğildi biraz ama hala neden çiçek açmadılar sorun nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5727 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2006
|
Nostalji..
Eski fotoğraflarımı karıştırırken buldum. Bu güzellik, yeşil, yaprakları 50 kuruşdan ufak bir bitkiydi ve birden boyundan büyük, inanılmaz güzellikde bir çiçek açarak bizi şaşırtmıştı. Sonradan kötüleşti ve ben kurtaramamıştım. Bu fotoğrafı bulunca yeniden edinesim ve kendimi affetiresim geldi. Bir bilen var mıdır "Adı nedir?". Hatta hiç rastlayan var mıdır yapımarketlerde **** internette satışına? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5728 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-06-2008
|
bu bitikinin adı ve bunun forumdan aldım benimkisinin hiç bir yeşillik denen bir şey yok aslında fotograf koymustum yonetim net olmadığı için uyardı.gövdesine dokununca boşluk oluşmuş kurumuş gibi bir şey ben bunu tekrar nasıl yeşertebilirim cevabınızı bekliyourm http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=11685&c=611 |
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler |
benjamina, çiçke, fucus benjamin, sarmaşık adı |
|
|