![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-12-2006
|
Mrbalar Nariel, Trifolium türünün 130 a yakın trü bulunmaktadır. Ama Trfiolum cinsine ait olma olasığı yüksek bence. En iyisi meyveli halini bekle. selamlar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-12-2006
|
Bu türü bilen varmı
DEre kenarları ve nemli yerlerde fazlaca yaygın bulunan bu türü çıkarabilen varmı. şu an çiçekli hali değil ama yinede bu hainle gören vardır umarım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Prasium majus a benziyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Doğa Sever
|
Alıntı: Orjinal Mesaj Sahibi mbilen Kırda rastladığım ve çiçek formları çok güzel olan çiçek formları ballıbaba bitkisi formları kadar olan bu çiçekçiği tanımak istedim..Fotograflarını ekliyorum.. Prasium majus a benziyor. Sayın Haberyum..Google'den görsellerden baktım..Formları benziyor fakat bitkiyi pek benzetemedim..Genel Familyasını bana söylerseniz..İnternet Kaynaklarından araştırabilirim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
lyreleaf sage olabilirmi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hosta olabilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2008
|
Merhaba arkadaşlar, her bahar youlmun üzerinde çiçeklenen ve mis gibi kokusuyla beni mest eden orta boy bir ağaç var, dalından kırdım köklendirebilirim ümidiyle ama ismini bilmiyorum ve çatlıcam artık bu bitki nedir diye. (Yasemin değil ) Kusura bakmayın resmi cep telefonu ile çektim ve biraz titrek ama olurda bu resimden bile tanıyan olursa çok mutlu olacağım..Şimdiden teşekkürler.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Saolun sevgili Herbaryum , bu bitkiyi nasıl üretebilirim , bir dalını kırdım ve şimdi suda duruyor ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buraya bir göz atın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Van Gölü Havzası Sanal Herbaryumunda sarı renklisini Lotus corniculatus L. olarak buldum. Bu renk de aynı adla mı anılıyor?Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |