![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#364 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-05-2012
|
![]() Saksımda büyüyen gotu kola mı başka birşey mi emin olamadım? Yardımcı olabilir misiniz ? ![]() ![]() Düzenleyen fotosentez : 09-02-2013 saat 21:10 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Ağaç Dostu
|
Esin; nakkaş sarmaşığı başlığındaki mesajları da okudum.. Kesinlikle aynı bitki değil. Zaten nakkaşların mayıstan önce çimleneceğini de sanmam.. Bu bitkiyi biraz aradım, ismini bulamadım.. Sarı çiçekli yabani bir ot diye hatırlıyorum.. Umarım yanılırım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Alcea rosea-Hatmi çiçeği olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2013
|
Bu bitkinin adi nedir ? (10 yil önce GÖKCEADA baraj taslarinin arasindan toplamistim. Tukenmek uzre, ama tazeligini hala koruyor.) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Düzenleyen FAKO : 12-03-2013 saat 17:37 Neden: Fotoğrafları foruma yüklemelisiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Bu otu 2 gün önce köylü bir kadından aldım. Baharlı (tere, roka gibi) bir tadı var. Buharda hafif pişirip zeytinyağlı, limonlu, sarımsaklı salatasını yaptım, çok güzel oldu. Eşim de bayıldı, sürekli soruyor otun adını öğrendin mi diye ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2013
|
Thuja (mazı) diye biliyorum..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Ağaç Dostu
|
Centella asiatica ülkemizde doğal olarak ve bol miktarda yetişen, oldukça arsız bir bitki. Bataklık alanlara şöyle bir alıcı gözle bakmanız yeterli. gece farkında olmadığımız bir çok bitkinin çevremizde zaten yetiştiğini hatırlatan forum kişisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|