![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2012
|
bu nedir?
ölümsüzlük çiçeği diye bir bitkinin tohumunu diktiğim yerden aşağıdaki bitki çıktı. Netten araştırdığım kadrıyla bu ölümsüzlük çiçeği değil. Ayrıca çok hızlı büyüdüğü için yabani olduğunu düşüyorum. Bu bitkiyi tanıyan var mı acaba? Güzel bir bitkiyse dokunmayacağım. Yoksa sökeceğim. O kadar hızlı büyüyorki bahçemi ele geçirecek diye korkuyorum ![]() Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. ![]() By aigneis at 2012-08-01 ![]() By aigneis at 2012-08-01 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | ||
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2012
|
Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim. Sayenizde bu yabani ottan kurtuldum. Arada adını da öğrenmiş oldum. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Yer : Akkaya, Yukarıkızılca, Kemalpaşa, İzmir İlkbahar aylarında doğa yürüyüşü sırasında kayalar üzerinde koloni halinde sık gördüğüm bu yabani çiçekler nedir acaba..? Endemik olup, olmadığı hakkında bilgi var mıdır. Saygılarımla, Aubrieta deltoidea Sn. Jineop Çok teşekkürler. Düzenleyen edis2209 : 07-08-2012 saat 20:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Aubrieta deltoidea |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-06-2013
|
adı ne? benim bahçede var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2013
|
benim aradıgım bitkiyi kastediyorsan,her bahçede var,şekerci boyası.... http://www.hizliresimyukle.com/image...6/14/cdwQf.jpg http://www.hizliresimyukle.com/image...6/14/1QlfR.jpg zehirli,meyvesi belli yemekleri,sarap,tatlıları renlendirmede kullanılan bir bitki.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Alıntı:
Sulak alanlarda bu bitkilerden çokca var. Çoban değneği denilen sarmaşık çalı ise bu o değil. İlk fırsatta tamamen sökün. Kök bölgesinden parçalar kalmasın. Seneye tekrar çıkabilir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|