![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-04-2012
|
daha önce ismini sorduğum bitkim çiçeklendi belki bu haliyle adını bilen çıkabilir..[ATTACH] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O zaman tek bir tahmin yapayım ve benim adım hıdır elimden gelen budur diyeyim, Fatsia japonica olabilir belki ![]() Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sorunuzu ilk yönelttiğinizde size verdiğim yanıtı kaale alarak, verilen linkteki fotoğrafları inceleme zahmetinde bulundaydınız bu kadar yorulmazdınız. Buradaki size yardımcı olması için verdiğim linkte Philodendron çeşitleri (species) zaten mevcuttu... Alıntı:
Bir daha sizin mesajlarınızı yanıtlamayacağımdan emin olabilirsiniz. Sn. malina' nın mesajında vurguladığı en son cümleden de ders almamışım ki yeniden yanıtlamışım sizi. Tüm sorumlu üye arkadaşlarımdan kendi sorumsuzluğum adına ve gereksiz yer işgali adına özür dilerim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
/
|
Alıntı:
Bahsettiğiniz Eupatorium purpureum adlı bitkiye, Eupatorium maculatum cevabı vermişsiniz. Sırf sizin hatırınıza Eupatorium purpureum resmi üzerine, Eupatorium maculatum mu yazmalıydım? Düzenleyen naturefan : 07-11-2012 saat 12:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sn naturefan ikisi aynı bitki. E. purpureum var. maculatum olarak uzun adlandırmasıdır. Sn kelebek çalısı doğru yanıtlamıştı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
/
|
Eupatorium purpureum
Alıntı:
Sonuçta her ne ise.... Bir önemi kalmadı. Yetiştirmek üzere aradığım bir bitkiyi, bu tatsız anısından dolayı vazgeçtim. Teşekkürler(!...) Düzenleyen naturefan : 11-11-2012 saat 12:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|