![]() |
|
![]() |
#964 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Ağaç Dostu
|
Bitkinizin adı: Iresine herbstii |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-01-2011
|
Merhaba Sabah ![]() Çok teşekkür ederim. Arama yapınca resimleri buldum, şimdi de bakımları ile ilgili detaylara bakacağım. İyi günler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Bu konunun adını ve dolayısıyla ilk mesajını okumamış gibisiniz... Öğrendiğiniz adı, soru mesajınıza yazmanız gerekiyor mu? Cevap veren arkadaşlar, yaptığınız bu yardımı işe yaramaz bilgiye dönüştüren arkadaşların sorularına cevap vermeyin ve kendilerini uyarın. Çünkü isimleri yazılmamış bitkileri ve sizin aslında verdiğiniz cevapları, "işe yaramaz bilgiler" anlamını verebileceğim sayfaya taşımak zorunda kalıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Yeni Üye
|
Sayın Malina, Sitenin kullanımını yeni yeni öğreniyorum. Hatta bazen zorlanıyorum. Neticede Sn. Sabah'ın bitki adını yazınca da nezaketen teşekkür ettim. Yine de yanlış yere veya başlık altında bulunduysam da özür dilerim. İyi günler |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-11-2008
|
merhaba arkadaşlar sayın sdurul un dediği gibi bu bitki kocayemiş olabilir mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2009
|
Forumda doğru yerdemiyim bilmiyorum. Yanlış yerdeysem nasılsa malina müdahale eder nasılsa :-) Merhaba Arkadaşlar ; Kızım Güney Afrikadan gelirken üç çeşit çicek tohumu getirdi. İnternette bir araştırma yaptım ama Türkçe bir bilgiye ulaşamadım. Tohumlar şunlar : L.S. CORDIFOLIUM (nutas), PROTEA COMPACTA, PROTEAS (GEMENG). Bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşır mı ? Teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Yeni Üye
|
Bu bitkinin adı nedir?
Sadece böyle yeşil yaprakları olan kadifemsi, üzeri biraz tüylü narin bir bitki. Ama adını bilmiyorum ![]() Bana yardımcı olur musunuz? lili_bdm |
![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2009
|
Alıntı:
Tohum paketlerinin fotoğrafları eklerde.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
Sayın sariefe,çok çok teşekkür ederim. ![]() Dediğiniz gibi Muscari olarak arama yaptım ve karşıma direk mavi çiçekleriyle çıkıverdi. ![]() Çok sevindim gerçekten.Tekrar teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Yeni Üye
|
Tavşancıl Otu Heracleum sp.
Tavşancıl Otu Heracleum sp. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Bence ; kocayemiş değil; Sandal ağacı (Arbutus andrachne) |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-11-2008
|
teşekkür ederim sayın mahon67 bende sandal ağacı olabileceği kanaatine varmıştım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Ağaç Dostu
|
Her ne kadar bitkiniz çok genç ve tür adını vermek güç olsa da Arbutus cinsine benziyor. Ancak yaprak kenarı ile tür ayırımı yapacaksak o zaman bitkiniz Arbutus unedo'dur. Arbutus unedo'nun yaprak kenarları "serrat" yani dişli, A.andrachne'nin yaprak kenarları ise düzdür. |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-02-2011
|
![]() Bu bitkinin adı nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 | |