![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O zaman tek bir tahmin yapayım ve benim adım hıdır elimden gelen budur diyeyim, Fatsia japonica olabilir belki ![]() Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
, nasılsa yanıtı kendi kendinize buldunuz ![]() Sorunuzu ilk yönelttiğinizde size verdiğim yanıtı kaale alarak, verilen linkteki fotoğrafları inceleme zahmetinde bulundaydınız bu kadar yorulmazdınız. Buradaki size yardımcı olması için verdiğim linkte Philodendron çeşitleri (species) zaten mevcuttu... Alıntı:
Bir daha sizin mesajlarınızı yanıtlamayacağımdan emin olabilirsiniz. Sn. malina' nın mesajında vurguladığı en son cümleden de ders almamışım ki yeniden yanıtlamışım sizi. Tüm sorumlu üye arkadaşlarımdan kendi sorumsuzluğum adına ve gereksiz yer işgali adına özür dilerim. |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
/
|
Alıntı:
Bahsettiğiniz Eupatorium purpureum adlı bitkiye, Eupatorium maculatum cevabı vermişsiniz. Sırf sizin hatırınıza Eupatorium purpureum resmi üzerine, Eupatorium maculatum mu yazmalıydım? Düzenleyen naturefan : 07-11-2012 saat 13:58 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sn naturefan ikisi aynı bitki. E. purpureum var. maculatum olarak uzun adlandırmasıdır. Sn kelebek çalısı doğru yanıtlamıştı. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Bu bitkiyi Tansaş'a yılbaşı dolayısıyla bol miktarda getirmişler. Çok değişik geldi bir tane aldım ama bitkinin durduğu rafta ismiyle ilgili bir bilgi bulamadım. Sadece fiyat yazıyordu etikette. İsmini bilen var mı acaba? Bakımı konusunda hiçbir bilgim yok maalesef. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2007
|
Alıntı:
Teşekkür ederim ...Selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2012
|
Teşekkürler
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
|
Alıntı:
Yeni gine çiçeği, cam güzeli(impatiens)'nin bir hibriti. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-01-2008
|
Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Nautilus Cycad, Mesajınızda gerekli düzenlemeyi yapar mısınız? Aşağıdaki linkte ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz...http://www.agaclar.net/forum/487866-post1.htm Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Bu bitkilerin adı nedir? Teşekkür ederim.. Numara 1 http://www.agaclar.net/forum/attachm...497-x-600-.jpg Numara 2 http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-450-.jpg |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Bu Bitkinin ismini nedir aceba |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-09-2014
|
Domates biberi olması lazım. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-10-2014
|
Solonum Pseudocapsicum, süs biberi. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
rhododentron |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
agaclar.net
|
Konu adında ne yazıyor? (Sormadan önce ilk mesajı okuyun) Buraya alıntılayayım: Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2016
|
Ablam getirdi o da ismini bilmiyordu.cicek açtığını da burda ogrendim |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-08-2013
|
Arkadaşlar, bitkiyi bugüne kadar tanıyan çıkmayınca "Bu Yabani Bitkinin Adı Nedir?" bölümüne eklemek istedim ama "foto daha önce yüklendiği için" kabul edilmiyor. Bunu nasıl aşabileceğim konusunda yardımcı olur musunuz? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-10-2012
|
Başka resmi yok malesef. Bir abimiz dağda görüp resmini çekmiş. Ben çıkaramadım. Dedim bir de burda sorayım, belki öğrenebiliriz. Rize'de 600-700 metre rakımlı bir dağda yetişiyor. Dediğiniz gibi çiçek şekline bakılırsa soğan/yumru/rizomlu türlerden |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2017
|
merhaba Antalya tarafında gördüğüm bir çiçek. Gövde ağaç gibi olmuş, kokusuz. İsmini öğrenebilir miyim? Birde Bursa da yetişir mi. Teşekkürler Düzenleyen yolgezen : 28-07-2017 saat 17:03 Neden: Yazı tengi ve boyutu değişti |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Alıntı:
|