![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Clerodendrum Thomsoniae bitkisini nereden alabilirim acaba? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Cleome hassleriana Zeki Yağlı Tohumdan yetiştirdiğim bu çiçeğimin adını unuttum ![]() Bu çiçeğin adı ne dir? Düzenleyen Adalet Yağcı : 23-07-2010 saat 11:17 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çiçeğinizin adı Cleome hassleriana, Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Helianthus annuus Teddy Bear. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-04-2010
|
yeni aldığım bir kaç çiçeğin ismini merak ediyorum.yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2010
|
Begonya. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
|
bunu çok sevdim.ismi kasımpatı olabilir mi |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
|
evet nesne sanırım o kasımpatı |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2010
|
Eski bahçemizde çok vardı bu çiçekten. Her tarafı sarmıştı pespembe. Biz "yıldız çiçeği" derdik ama Google görsellerde yıldız çiçeği diye aratınca bambaşka bir çiçek çıkıyor. Sanırım biz adını yanlış biliyormuşuz. Kasımpatı olduğunu sanmıyorum. Kasımpatının hem yeşil yaprakları hem de çiçek yaprakları daha sert oluyor, bununkiler oldukça yumuşaktı hatırladığım kadarıyla. Bir de kasımpatının kokusu bunda yoktu. Ben de çok merak ediyorum bu çiçeğin ismini. Doğru cevabı merakla bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili nesne çiçeğinizin ismi aster . Bizim buralarda zomer aster yani yaz asteri diyorlar . Bende de var şu an tomurcukta. Ayrıca üyelerin bahçesi bölümünde benim bahçemde eklemiş olduğum açmış resimleride var. Sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
|
bu da annemin çiçeklerinden biri.ne zamandır bizimle ama ismini cismini bilmeyiz |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2010
|
Schefflera |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaçsever
|
komşumuzun giderken bakmamız için bıraktığı çiçeği |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yeni Üye
|
Bu bitkinin adını merak ettim. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-01-2009
|
Arkadaşlar bende bu bitkinin adını merak ettim. Saksıda yetiştirilebilir mi acaba. Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
|
Günaydı, bende iki bitkimi sormak istiyorum arkadaşlar. 1)Bi akrabamızın çiçeğinden çok küçük bi çelik aldım hemen tuttu ve çok hızlı gelişiyor,aydınlık gölge yeri seviyor 2)Bu da ortancamın saksısında çıktı,incire benzettim ama bilemiyorum tabii ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Hebe x Veronica Düzenleyen Güngör Salman : 31-07-2010 saat 00:55 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu çiçek ilkbahardan beri çiçek açıyor, küçük yapraklı küçük küçük sarı çiçekleri var. Sarmaşık tarzı durmadan çoğalıyor. Hoş görünümlü ama adının ne olduğu bilmiyorum. Bitkiye dokunduğunuz zaman tohum fırlatıyor bir nevi savunma mekanızması gibi geldi bana. Bu çiçeği bilen var mı ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|