![]() |
|
![]() |
#333 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2010
|
Bu ne ağacı?
BU resmi armutluda çektim çok güzel bir ağaç her tarafı çiçek dolu bu ne ağacıdır bilen varmı bende bahçeme dikmek istiyorum.... Düzenleyen xelax : 22-04-2010 saat 15:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
bunlar nedir
hüsnüyusuf tohumlarına karışıp büyümeye çalışan bu bitkiler nedir bilen var mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Arkadaşlar bu çiçeği ben yonca biliyorum. Asıl ismini bilen varmı acaba? Çiçeğin yakın ve uzak görüntüsünü ekliyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu.
|
Çok teşekkür ederim.Ancak bahçemdeki bitkinin tadı çok acı ama biber acısı değil.Yaprakları ve çiçeği kekiğe çok benziyor. Ama kakik'te değil. Saygılar Düzenleyen bahtiyar02 : 23-04-2010 saat 09:40 Neden: ekleme |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Tarih : 21 Nisan 2010 Çiçeğin görüldüğü yer :Yukarı Kızılca Köyü Civarı, Kemalpaşa,İZMİR Yerleşim alanını çıkar çıkmaz Kızılçam ormanı başlangıcında bu çiçeklere sıkça rastladım. Beyaz olan renkleri de vardı. Ve aynı yerde yayılım yapmıştı.. Fakat beyaz olanlar yapraklıydı.. Konu hakkında bilgisi olan aydınlatabilir mi ? Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
|
![]() 22 Nisan 2010 Kemalpaşa-Sütçüler yolu. Kemalpaşa-İZMİR Yol kenarında bol miktarda rastladığım ve özellikle de Balarılarının rağbet gösterdiği dikenli bir bitki.. Konu hakkında bilgi sahibi değilim. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() İlk mesajı okudunuz mu? ![]() Hani alıntı yapın, kime cevap verdiğiniz kolayca anlaşılsın falan yazan yeri... #1592 Ümidi kaybetmemek mi, ümitlenmek mi daha önemli? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Arkadaşlar, Yaklaşık 3 hafta önce karışık olarak ektiğim;passiflora carruela,sabah ve gece sefası ve adını hatırlayamadığım birkaç çeşit tohumların hangisinin çimlendiğini bilemedim.Bu fotoğrafta çimlenen bitki nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-07-2009
|
![]() ![]() ![]() İyi günler, Bu çiçek hakkında bilgisi olan varmı. Boğazda - Kandilli civarında bir dikenli bitkinin gölgesinde gördüm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl Son baharda bahçemin bir köşesine elimde kalan tohumları öylesine serpmiştim, bu bitkiden iki tane çimlenmiş. Yaprakları kardinal sarmaşığına benziyor ama o olmadığını biliyorum. Bu bitkinin adı nedir? ![]() Düzenleyen Adalet Yağcı : 28-04-2010 saat 08:47 Neden: Yanlış mesaja ekleme |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
agaclar.net
|
Cevep veren arkadaşlar, Sorusunu cevapladığınız arkadaş, konunun ilk mesajını okumadığı için, gerekenleri yapmıyorsa, (yani öğrendiği adı, sorusunun bulunduğu mesaja eklemiyorsa) lütfen özel mesajla uyarın... Ben tek başıma bu işin altından kalkamıyorum. Ya da böyle bırakalım, dağınık kalsın; soruyu soran cevabı öğrendiyse yeter, aynı cevap başkalarının işine yaramasın diyorsanız, ben de boşuna uğraşıp durmayayım.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Yılmaz bey, ben Black eyed susan a benzettim(size göndermiştim, kara gözlü susan sarmaşığı), gerçek yapraklar çıktığında fotoğraflarsanız daha iyi anlaşılır. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|