![]() |
|
![]() |
#541 |
Ağaç Dostu
|
Echeveria selenn Teşekkürler. Sevgili lir size de teşekkür ediyorum. ![]() Sevgili bettyycim yaprak kenar bilgileri bitkiyi ayırt etmeme çok yardımcı oldu, teşekkürler. Düzenleyen nevsune : 27-07-2011 saat 06:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
benim bolu nun dağlarından getirdiğim bir sempervivum tectorum um var.çiçek açıp açmadığını bilmiyorum.ve ne kedar sıklıkla sulanması gerektiğini.bilen birinden cevap alabilirmiyim acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Sevgili nevune ablacım Aeonium Haworthii yaprak kenarları tırtıklı olur ve sizin bitkiniz kesinlikle Echeveria ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Ağaç Dostu
|
Bu sukulentin adını bulamadım arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var.. Sanki buruşmak üzere, ne ister öğrenmek için adını bilmeliyim. Teşekkürler.. Sedum Morganianum Sevgili bettyycim teşekkürler.. ![]() ![]() Düzenleyen feriha : 30-07-2011 saat 12:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, Ben de bu ikisinin adını öğrenebilirmiyim acaba. Bakımlarını ona göre yapmaya çalışayım. 2. fotoğraftaki pek büyümüyor bu şekilde kalıyor ve yanlarından çoğalıyor. Yaprakları etli değil ince sayılır. İnternette baktım ama başka türleri var, bunu bulamadım ![]() 1. Fotoğraf Crassula Ovata Teşekkürler mandalinleerik 2. Fotoğraf Sedum palmeri Teşekkürler Sayın sariefe Düzenleyen gülenmelek : 07-01-2012 saat 10:36 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir morganium olmadığını söyleyebilirim, ama adını bilmiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafta 3 farklı bitki gözüküyor. En öndeki, Faucaria. Türünü bilmyorum. Arkasında dik duranlar Harorthia reinwardtii. Sağda yatık olan ve bir kısmı gözüken bitki ise Crassula marnierana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
[QUOTE=selis;722106]Atlas olmadığını sanıyorum sadece.. Bunun ne olduğunu bilen var mı? 471 Sayın selis bitkinizin cinsinin Hylocereus olduğunu düşünüyorum tür ismi emin olmamakla birlikte undatus (harika çiçeklere sahip bir tür)olabilir. Düzenleyen nesli6 : 28-08-2011 saat 15:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın Baki Berk Kayalar 489.mesaj 2. resimdeki bitkiyi Haworthia nitidula olarak düşünmüşsünüz ama bitkiniz nitidula değil, büyük bir ihtimalle Haworthia cuspidata olduğunu düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaç Dostu
|
Pachyphytum ve Pachyveria türlerinin genç yaprakları elmas gibi köşeli sanki... ![]() ![]() Benimkinin yapraklarını Sedeveria hummel cinsine benzettim,çiçek tomurcukları da benziyor. ![]() ![]() Çiçek açmadan anlayamayacağız gibi... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Sevgili Ardabora sukulentinizin ismi PACHİVERİA "BLUE PEARL" olmalı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2011
|
Sevgili Lir sukulentinizin ismi LENOPHYLLUM GUTTATUM. Aynısından bendede var. Yaklaşık iki haftadır tomurcukların çiçek açmasını bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Alıntı:
bu arada bana verdigin sukuletler, sardunya, ıtır, adini hatirlayamadigim 3 diger guzellik ve kupenin 2 celigi tutttuuuuuuu... cok tesekkur ediyorum cok tesekkurler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ben de açmasını bekliyorum. Çok güzelmiş, çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|