![]() |
|
![]() |
#692 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili loveforlife yanılmıyorsam Sedum makinoi sukulentinizin adı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Ağaç Dostu
|
Sayın polemos, ilk fotoğraftaki sukulentiniz gerek odunsu gövdesi gerekse yaprak formu ile bana Lampranthus'u anımsattı. Sizdeki hiç çiçeklendi mi? Lampranthus spectabilis çingene pembesi papatya benzeri çiçekler açar ve tüm yazboyunca çiçekli kalan arsız, yayılıcı bir türdür. 2. fotoğraftaki bitkiniz Sedum ama biraz geliştikten sonra daha net bir fotoğrafla alttürünü belirlemek daha kolay olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-10-2012
|
Düzenleyen Hurci : 25-11-2012 saat 21:05 Neden: adının bulunması |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-10-2012
|
Türünü buldum arkadaşlar gerek kalmadı çok teşekkürler. Aeonium arboreum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Ağaç Dostu
|
Sedum album balticum bence de ![]() Sedumlar birbirlerine bazen o kadar çok benziyorlar ki ayıramıyor insan. Benim sıklıkla kullandığım bir Sedum Kaynağı vermiş olduğum link. Merak edenler için; http://www.sedumphotos.net/main.php |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Bu fotograftaki bitkiler konusunda bana yardımcı olabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bu bir Haworhtia' mı yoksa Gasteria 'mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Yapraklar üzerinde ki benekleri ile gasteria'ya benziyor fakat sulu ve şişkin yapısı ile de hawortia'ya benziyor. Sizin gibi ben de emin olamadım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Alıntı:
Bu arada isimleri de zormuş, sanırım benim icin üzüm salkımı ve minyatür çam olarak kalmaya devam edecekler. Zira bu isimleri telaffuz etmekte bile zorlandım, hatırlamam imkansız ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2012
|
Nereden almıştınız sayın farpali? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Ağaç Dostu
|
Senecio cephalophorus selenn ![]() merhaba, Az önce bu bitki bana hediye geldi, üstünde etiket var ismi yazılı fakat google' ye verince birşey çıkmadı.. ismini bilen var mı? yoksa bu isim doğru mu? şimdiden teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Ağaç Dostu
|
Euphorbia myrsinites Kelebek calisi Arkadaslar, bu bitkiyi sukulente benzettim ama genede tam bilemiyorum. Eger Sukulentse turu nedir acaba? Sevgiler... Düzenleyen Tohumcu Nılgun : 11-01-2013 saat 22:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2012
|
Pleiospilos nelii PlentyPlant Teşekkürler sayın PlentyPlant. Merhabalar; Resimdeki mesemblerin türlerini bilen varsa yardım edebilir mi? Yeşil olan Frithia Pulchra ama diğerlerini bir türlü bulamadım. Dinteranthus olduklarını tahmin ediyorum, doğru mudur? Teşekkürler. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen idurgun : 12-01-2013 saat 16:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|