![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar, cicekleri gùzel kokan cali formundaki bu bitkinin adi nedir? 5. fotograftakiler bitkinin tohum kapsùlleri, malesef iclerinde tohum kalmamis hepsi dokùlmùs. Fotograflari bugùn cektim. Corylopsis sp. kelebek calisi Düzenleyen Tohumcu Nılgun : 09-03-2014 saat 21:14 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar, bu fotograflari dùn buradaki bir parkta cektim. Bu bitkinin cicekleri cok gùzel, tatlimsi kokuyor. Tahminime gore cicekleneli cok olmus ve artik ciceklenme donemi bitmek ùzere. Birde bu tùrùn sari cicekli olanini gormùstùm. Formunu caliya benzettigim bu bitkinin adi nedir? Wite hazel. Hamamelis vernalis 'Amethyst'. kelebek calisi Düzenleyen Tohumcu Nılgun : 11-03-2014 saat 00:42 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar, bu bitkinin fotograflarini dùn buradaki bir parkta cektim. Cicek ve yapraklari Koca yemis (Arbutus unedo)'ya cok benzese de aynisi degil. Parlak yapraklari ve salkim salkim cicekleriyle harika bir gorùntùsù olan bu cali formlu bitkinin adi nedir? Pieris sp. kelebek calisi Düzenleyen Tohumcu Nılgun : 10-03-2014 saat 01:02 |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|