![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#541 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda çiçek geldi yanında bir kaç tomurcuk daha var. İlk başlarda aynı safa bitkisi sandım. Ama çiçeğini kokladım hafif papatya kokusu var. Aynısafanın çiçeği kokmuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Kir meneksesi bahcede yer örtücü olarak birkac yerde var, yapraklari daha yuvarlak oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Viola canina diğer tür, benim bahçemde 3çeşit var. Görüntü çok tanıdık . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Ağaç Dostu
|
Evet haklisiniz benziyor ama tam emin olamadim. Cicek zamanini beklemek lazim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
![]() Merhaba.Aşşagıda adlarını bilerek ekdigim tohumların türleri de dogrumudur acaba. Teşekkürler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Ağaç Dostu
|
Sn. ciceksever70 bu bitki dut ağacına da benziyor. yeni çimlenen dut ağaçlarıda bu şekildedir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | |
|
Alıntı:
Ayrıca origanum vulgare hirtum ve karabuğdayda olası... İkinci çok tanıdık ama biraz beklemek lazım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili lir, ilki sanki Euphorbia daigremontianadan düşmüş filizcik olabilir. Diğeri konusunda fikrim yok çünkü Quiscalis indica 'ın saksısında çıktı. Sarmienta repens tohumlarını ektim bekliyorum, onlar steril toprakta olmasından dolayı hata payı pek yok. Bakalım, ikincisi üçüncü yaprak çıkarmaya başladı, resmini çekip eklerim. Bu bulmacalar gelişmeye açık olması çok hoş, her sabah yeni gelişmeler olabilir . ![]() . Düzenleyen Jezebel : 04-07-2011 saat 14:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gelişmeler bu yönde- ![]() . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
|
Gerçekten benziyor ama yaprak rengi, çentikleri ve damarlanmayı karşılaştırmak lazım. Sevgili çiçeksever70, ekte örneğini girdiğim dut ile bitkinizi karşılaştırırmısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Asarina scandens Aristolochia trilobata Maurandya scandens P.lutea Kararsız kaldım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
|
Aristolochia trilobata değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
|
Alıntı:
http://cgi.ebay.it/Passiflora-coriac...150597386951:D |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lir 1. resimdekine benziyor ama büyüdükce yapraklari cok irilesmeye basladi. Fikreteren beyin gönderdigi tüm tohumlari ektigim saksilarda bunlardan da cikti. Sevgili Fikreteren uzun zamandir yok. Foruma dönünce ona soracagim bahcesinde buna benzer bir cicek var mi yoksa yabani ot mu diye? Bilmeden söküp atmak da istemiyorum. Fikir versin diye büyümüs hallerini ekliyorum. Düzenleyen ciceksever70 : 16-07-2011 saat 16:31 Neden: resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 | |
Ağaç Dostu
|
Platanus occidentalis. lir, Güngör Salman Alıntı:
![]() ![]() Düzenleyen artemisia10 : 24-07-2011 saat 19:58 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2008
|
Bu hangi bitki?
Laurus nobilis Defne lir Deney saksılarımdan birinde 3 tohum çimlendi ve gayet sağlıklı büyüme evresindeler. Tanıyan var mı? Düzenleyen kallium : 08-08-2011 saat 18:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
agaç, ağaç, fide, kese, tohum, yaprak |
|
|