agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Yabani Hayvanlar > Börtü Böcek
(https)




Beğeni Düzeni7Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-03-2008, 09:41   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-11-2007
Şehir: Balıkesir / Altınoluk
Mesajlar: 212
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GümüşKavak Mesajı Göster
Ankara Taşpınar köyünde oturuyorum ve bu yaz sineklerden çok çektim, ilaç kullanmayı sevmediğim ve bu sinekleri her ne kadar sevmesemde onları öldürmekten çok rahatsız olduğum için sineklerle nasıl başa çıkacağım konusunda farklı teoriler araştırıyorum. bunlardan bana göre akla en yatanı örümceklerdi yanlız onlarda bu kadar sineği yakalamak konusunda biraz başarısız oldular, imdi arkadaşlar sizlere danışmak istediğim konu Ankara iklimine uygun nereden helikopter böceği (yusufcuk) bulabilirim veya kara sineklerle beslenen bir kuş türü biliyorsanız lütffen benimle irtibata geçin, kara sineklerle bu yolla mücadele edenlerin fikirlerine de açığım, selamlar.
Tarım ilaçları satan bayiden ALPHAMOST SC 2-4 ay etkili evinize attıktan sonra 8 saat girmeyin daha sonra evi havalandırın , sinekler evinize girse bile 4 ay boyunca ölüyor. 4 seneden beri kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim ve bende köyde oturuyorum ve köyün sinekleri çekilmiyor.

Özcan2007 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-03-2008, 13:23   #2
Yeni Üye
 
safranbolu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2008
Şehir: KARABÜK/SAFRANBOLU
Mesajlar: 9
Safranboludan yazıyorum özellikle sabahları bahçede kahvaltı verirken reçele bala hatta akşam yemeğinde ete ekmeğe bile geliyor arılar ve evimizde aynı zamanda pansiyon biz bile alışmadık ve yine bahar geliyor kabus başlıyacak bahçedede etkili olabilecek bir ilaç varmı **** bu önerdiğiniz ilacı bahçede nasıl uygularız.

Çamlıca Konağı
Özlem Özen

safranbolu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025