![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2018
|
Evi böcek bastı!!!
Arkadaşlar 4 aydır evi böcek bastı. İlk önce sadece mutfakta görülen böcek Neredeyse tüm eve yayıldı. Ama yinede ağırlık mutfak ve banyo. Resimlerini paylaştığım böceğin ismini ve mücadele yöntemini bilen arkadaşlar paylaşırlarsa çok memnun olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderatör
|
Bu tırtıl gibi olan böceklere ben de Manyas'daki evimizin dış duvarlarında zaman zaman ratlıyordum, hele bir sene evin dış yan duvarında o kadar çok görmüştüm ki şaşırmıştım. Hemen tavan süpürgesini alıp hehsini süpürdüm faraşa doldurup doldurup komşunun tavuklarına götürdüm. Önce merakla baktım yiyecekler mi diye, bir iki dakikada eseri kalmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
40 tane ayak saydım sanki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2018
|
40 ayak bu kadar tüylü değil sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
(ALINTI) Evimize giren kurtçuk böcekleri genellikle mutfak görülmektedir.Bu aşamadan sonra yapılacak olan ilk müdahale şöyledir; -Kurtçukların üzerinde bulunduğu ve açıkta bulunun bütün yiyecekler atılmalı -Dolaplar tamamen boşaltılıp temizlenmeli -Mutfaktaki fırın,buzdolabı,çamaşır makinası gibi ara kurtçukların araya girebilecek bölgelerde bu tür malzemelerin çekilip çamaşır suyu ile yıkanması gereklidir. -Bu temizlikler sonucu mutfağınızı bir gün boyunca mutlaka kapalı tutun ertesi gün mutfağı yeniden bu sefer daha az çamaşır suyu ile silin ve yerleşin. -Eğer sorunuz bu şekilde çözülmediyse profesyonel bir ilaçlama şirketinin yapmış olacağı sıvı ilaçlama yöntemi ile evdeki kurtçuklardan garantili bir yol ile kurtulabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
sanırım 20 tane var diğer ayak gibi görünenler tüy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |