![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
![]() 4. agaci ilk ve 3. agacin ortasindan gorunecek sekilde geriye dikiyorum ![]() 5. agaci az soltarafa ve yandan bakildigi zaman ilk ve 3. agacin ortasindaki boslugun icinde duruyor. ![]() 6. agac 5. agacin sagina ve az gerisine dikiyorum ![]() 7. agaci 6. agacin onune ve az sagina dikiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
![]() 8. agaci 5. agacinsoluna ve az gerisine dikiyorum. ![]() 9. agaci 8. agac ile 5. agacin ortasina ve az one dikiyorum ![]() Agaclari telleyip [agaclari dikimden once tellerseniz daha kolay olur agaclar bir birine yakin oldugu icin telleme agaclar dikildikten sonra zorlasiyor dikimden once tellemeliydim unuttum]azbirsey istedigim yone egip azacik budama yapiyorum. ![]() Orman tarzinin bitmis sekli daha once bahsettigim ucgenler burada gorunuyor sagdaki ve soldaki agac guruplari kendi baslarina birer ucgen olusturuyor ikisi birlikte ise buyuk ucgeni olusturuyorlar.[nasil gorunuyor diye kucuk bir kaya parcasini orman tarzinin yanina koydum daha uygun bir kaya parcasi olursa daha iyi durabilir] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
![]() Agaclarin yakindan gorunusu [ agclarin kaya uzerinde sabit durmsi icin kayanin altidan cikardigim tellerle sikica bagladigimi unutmayin] ![]() Bol bol ormaniniz olsun baktikca bu sicak gunlerde serinleyin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Merhaba efendim, Bonsai ile ilgilenenleri acizâne takdir eder, onlara gıpta ederim. Beni aşan bir sabır ve meleke işi diye düşünürüm hep. Son durumu nasıl bu ormancığın acaba?. Kolay gelsin ve sağlıklı günler inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
mrduran, iyi gunler. Bu calismanin son durumunu sizinle paylasamadigim icin uzgunum. Bu calismadaki agaclar, 4 yil onceki asiri sicaklardan malesef hayata veda ettiler. O kadar bir sicak vardi ki sokaktaki agaclarin yapraklari genc surgunleri, hatta kimi agaclar bile bir gun icerisinde kuruyuveriyorlardi.. Umarim ne buralarda ne de baska yerlerde bir daha oyle kuraklik ve sicaklik gormeyiz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|