![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Sayın Charlaux, Fotoğraflarınız çok büyük boy o nedenle yüklemede probleminiz oluyor. Foruma fotoğraf yükleme kurallarına uygun ölçüde yüklerseniz sorun olmayacak zannediyorum. Sizin oyaya ikiz gövdeli bir tarzı yakıştırıyorum. Saksıya saat yönünde döndürerek nebariyi biraz daha geniş gösterecek şekilde dikilebilir. Kabaca bir çizim yaptım, ilişikte ilave ediyorum. Not: Beyaz kılcal kökler çok hassas o nedenle yaptığınız işlemden zarar görmüş olabilirler. Zarar gördülerse de tekrar kök oluştururlar zannediyorum. Ben havai köklendirmede hormon kullanmıyorum yine de kökleniyor. İyi çalışmalar dilerim... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Oncelikle cok begendigimi soylemeliyim ikiz govde tarzini,dolayisiyla ben de cok yakistirdim bu tarzi,ancak agacin su anki stiliyle nasil bu tarzi gerceklestirebilirim bilemedim,galiba yesil kisimlarin kalinlasmasi ve uygun bir telleme gerekiyor degil mi ? Caylakligimi mazur gorun lutfen. Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Sayın Charlaux, Fotoğrafınızdan doğru anladıysam aşağıda okla işaretlediğim yerden köklendiriyorsunuz. Köklendirme yerini yanlış anlamadım değil mi? Derin saksıya dikerken bir önceki postta gönderdiğim gibi dikebileceğini varsayıyorum. Alt dalları yere paralel olacak şekilde aşağıya eğip, yukarıya doğru çıktıkça eğimi azaltmak şeklinde bir telleme olabilir. Oya ağacının dalları kırılgan oluyor o nedenle, oyayla çalışmış arkadaşlardan ne zaman tellemeye uygun hale geliyor diye bilgi alsanız iyi olur. Oyayla bir deneme yapıyorum ama şu ana kadar tellemedim budamalarla yönlendiriyorum. İyi çalışmalar dilerim.... Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Maalesef onun baya bir yukarisindan koklendi,yani o toprakli fotografta gorunen kisim havai koklendirmeden kalacak adayim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|