![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-01-2012
|
Adem Keskin / Kestane (Üçlü gövde-Triple trunk tarzı)
Adayımın boyu 65 cm , Nebarideki kalınlık 12-13 cm . Saksıdaki sorun nedeniyle yerinden oynatmak istemedim. Saksı ağaç olduğundan pek sağlam olmadı, oynatırsam dağılma riski var. Bu seneyi böyle tamamlıyacak mecburen. O yüzden resimleri tek yönde çekebiliyorum , şimdiden kusura bakmayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Maratonun olması böyle ilginç adayların ortaya çıkması için iyi oldu sanırım, yoksa üçlü gövde bir kestaneyi daha yıllarca göremezdik herhalde Adem bey ![]() Bu arada arkadaki kapak sanırım bir saksı denemesine ait parça? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Evet sayın Sakaki adaylarımı seçerken daha öncede dediğim gibi değişik tarzları seçmeye çalışıyorum. Güzel bir şekilde değerlendirebilirim Umudundayım, tabi ki sizlerin değerli fikirleriyle istişare yaparak. ![]() Kapak olayı doğrudur , denemek için aldığım kutunun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Adem Bey yeni adayınız hayırlı olsun. Normal kestane mi yoksa at kestanesi mi? Normal kestaneyse 2 yıl sonrası için mangalı hazırlayın, kestaneleri kebap yapıp yemeye geleceğiz. Kestane Kebap yemesi sevap. Çok beğendiğim bir kestane bonsaisi var, ilişikte linkini ilave ediyorum. http://www.cepolina.com/photo/nature...i-chestnut.jpg İyi çalışmalar dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın Sağol, normal kestane . Kestane , kiraz , erik derken pazara çıkma derdinden kurtulacağız heralde ![]() örneği görememiştim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|