![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2013
|
Hayırlısı olsun, güzel çalışma |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2012
|
Sn. alibaba9 Tebrik ederim çok güzel bir seçim. Beğen butonu yetersiz kalıyor, nazar boncuğu butonu yok mu acaba? Saygılarımla http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/1669.htm Düzenleyen Sakaki : 04-05-2013 saat 10:24 Neden: İmla hataları |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Ağaca şimdiden nazar değdi ama. 2 numaralı acer'den sonra bu ağaçta zararlıların istilasına girmeye başladı. Bugün bir duş aldırıcam ama muhtemalan yine çoğalacaklar. Yaprak altraındaki larvalar sanırım gitmiyor su ile ![]() isteksitit uygulama tarafında acer02'de kötü bir tecrübem oldu, ağacım gelişimi çok fazla yavaşladı ve ağaç hala streste kaldı. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.. Sanırım 2-3 tür farklı canlılar var hemde... ![]() Bu genel görünüm.. Bu güne kadar çok güzel bir hızla dallanma ve yapraklanma yaptı. 201.jpg İlk yakaladığım tür, şeffaf gibi.. 202.jpg Bir de bunlar var yaprak altlarında, kabuklu bit sanırım.. 203.jpg Bunlar da yavruları sanki.. 204.jpg Bu da örümcekvari birşey gibi.. ya da bir öncekinin aynısı, tam bilemedim. 205.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Yapraklarda da bu tür sıvılar mevcut.. Daha durumun başında yakaladım gibi, yani 1-2 günlük olay gibi. Nasıl hareket edeyim sizce? Kimyasal uygulamaktan tereddüt ediyorum bu seferinde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|