![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2007
|
Çimlenmiş tohumlardan birkaçı daha.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu konuları en güzel ve yalın halinde ve bilimsel terimleriyle bize aktardığınız için sayın cansunarya size ne kadar teşekkür etsek azdır. Terminoloji kullanmanız bize takıldığımız yerde internetten destek alma imkanı sağlıyor. Biliminsanı alt yapısı herşeyin nasıl olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor bize. Disiplin ve hassasiyetinizin bir arada olduğu bu çalışmalarınızın devamını diliyorum. Düzenleyen Kahraman Koray : 14-03-2009 saat 09:02 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-05-2013
|
hocam ben hobi olarak evde mantar miseli üretiyorum. evde camdan bir kabinim, sterilizatör vs ekipmanlarım var. elimde MS besiyeri agar, inositol thiamin vs de var. Mantarı doku kültürüyle ıslah edebiliyorum. Bitki doku kültürü de ilgimi çok çekkti. hatta evde küçük bir deneme de yaptım. ikinci gün oldu bugün. 2009 tarihli bu çalışmanızı şimdi baştan sona okudum. benim gibi doku kültürüyle daha yeni tanışanlar için motive edici... fakat gönderi tarihlerine bakılırsa artık bu sitede gönderilerinizi göremiyorum. yardıma çok ihtiyacımız oluyor. şayet hayatta iseniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|