![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir phal hayranı olarak bu bölümü yeni görüyor olmamdan dolayı kendi kendime kızdım. Sayın Cansunarya, çalışmalarınızı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Heyecan duyarak mesajları arka arkaya okudum. Fakülteden kalma lab. bilgilerimle acaba bende yapabilirmiyim diye düşündüm. Çalışmalarınızı takip etmekteyim. Birgün dayanamayıp bu işe bir ucundan başlayabilirim. Beni heveslendirdiniz. Ludisa Excellence'nin '' Balı pamağı uzun olan değil, kısmeti olan yer ! '' örnek atasözü çok hoşuma gitti. Bu sözden hareketle kısmette varsa neden olmasın.Düzenleyen eylems : 08-09-2008 saat 03:57 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2007
|
Sayın eylems, sizi bu konuda isteklendirdiğime çok sevindim demekki amacıma ulaşabilmişim. Çünkü,yurtdışında çok yaygın olan ve çoğu insanın evinin bir köşesinde gerçekleştirdiği doku kültürünün, merak eden ve isteyen herkes tarafından yapılabileceğini göstermek istiyorum. Hele sizin gibi daha öncesinden temeli olanlar eminim bu işin üstesinden gelecektir. Evet, Neden olmasın![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2007
|
Kaktüs doku kültürü
Arkadaşımın yarısı çürüyen kaktüsünden ilk kaktüs kültür denememi yaptım. *Sağlam kaktüs dokusunu ayırıp %20 lik Tween 20 li Çamaşır suyunda 40 dk beklettim *Steril Distile su ile 4 kez duruladım *4lü küçük parçalara böldüm ve petriye sığması için dikenlerini kestim *Sigma nın MS besi yerini içeren petrilere yerleştirdim. Işık kaynağı altında birsüredir phallerle birlikte kültüre ediyorum, henüz bir gelişme yok, kontaminasyon yok, bakalım yavru kaktüsler çıkacak mı ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|