agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Biyoteknoloji
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 6 Gönderen Mine Pakkaner
  • 3 Gönderen sarıpapatya
  • 1 Gönderen ÇeteÇakal
  • 1 Gönderen Kahraman Koray

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-04-2009, 06:18   #18
Ağaç Dostu
 
Kahraman Koray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-01-2009
Şehir: Kayseri
Mesajlar: 155
Galeri: 16
Hepsini steril etmeyi de denedim ama yine de üreme oldu, galiba normal fırın daha sağlıklı sterilizasyon yapıyor. Ben agar temininde zorlandım. Aslında bazı marketlerde az miktarda satılıyormuş gıda katkısı olarak. Ama ben bulamadım. 500 gr lık agarlar var ve onlar da fazla benim gibi bir amatör için. Agar olmadan olmuyor. Eğer birgün agar agar bulabilirsem o zaman hazırladığım solüsyon içine söğüt ağacı çayı da koyacağım. Antibiyotiği ve portakal suyunu azaltıp biraz fruktoz ekleyeceğim. Çok az da bal tabii. Ama imkansız gibi görünüyor. Benim kimyasal ortamlar ve hazır besi yerleri istemememin sebepleri bu ortamların ev ortamında kazara da olsa ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği ihtimali.


Düzenleyen Kahraman Koray : 17-04-2009 saat 13:51 Neden: ek
Kahraman Koray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025