![]() |
Alıntı:
Kuru çalılar arasından (Geriye kalanlardan), yeni bir yaşam... |
Günaydın Nuri Mürvet,Hozat,mrduran,Eser İlhan.
Mesaj 57 Bunlar 'Gremliler Yavruları' gibi. |
Sayın Hozat.
Güz çiğdemi o mekanın güneşi sanki. |
Ben gene atladım şıppadanak.Bundan sonra akıllandım. Sayın Tura' yı bekliyeceğim:))
Haklı.. ne diyebilirim. Özür..Hasetlik ile başladım efendim. Merhabalar Sayın Nuri Mürvet, Tura, İlhan, Hozat ve Aygün Hocam; Cümleten hürmetlerimi sunarım. Sağlık içinde inşallah. |
Merhaba Nuri Mürvet,Hozat,mrduran,Eser İlhan,Aygün,SDurul.
Sayın mrduran; sizin yorumlarınız gerçek ve birazda espirili. Çok güzeller.Hoşuma gidiyor doğrusu. Bizimkisi ise, bakmayın öyle gözümüzü kapatıp aklımıza ne geldiyse onu yazıyoruz. |
Teveccühünüz efendim.
Cümleten saygılarımla. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
elmadan geriye kalan,,,,
|
İyi günler cümleten inşallah.
Sayın Nuri Murvet; Özür ama, mavi olması ışık oyunu mu efendim? Saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
Çok güzel bir sonbahar fotoğrafı. Hazanlı yol. |
3 Eklenti(ler)
Erikten geriye kalanlar
|
Günaydın efendim.
Mesajımdaki mavi, nasıl mavi ise:)) Siz adını verin artık.Lütfen. Özürlerimle. |
Alıntı:
|
Renkleri benim de çok hoşuma gidiyor.
Ne yazık ki marmelat yapacak vakit bulamadım. Seneye artık. |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba sayın dermana
Elma meyvesinden geriye kalanlar, ışık oyunu ile morarmış ilginç olmuş.. Sayın mrduran Sayın dermana fazla gün ışığının olduğu zamanda fotoğraf çekimini yapmış, ışık fotoğrafın merceğinde yansımış mor, mavi renk alt bölümde yoğunlaşmış makinanın hafızası görüntüyü mor ötesi algılayıp, kaydetmiş... Sayın Tura Sonbaharda yere düşen yaprakları ayaklarımla savurarak yürümeye bayılırım, yaprakların hazanlı duruşunu çocuksu bir istekle dağıtıp bozmadan fotoğrafını çekeyim dedim... Sayın sakagun Ne kadar güzel fotoğraf kareleri... Geriye kalanlar fakat bence en eriğin güzel hallerinden biri... Sayın Eser İlhan'nın marmelet yapılmış mı? merak edişi , benimde ilk aklıma gelendi, tüh yazık olmuş... Erikler, bu sene toprakta gübre olsun, ağacınız seneye daha bol meyve versin... Sabah kahvaltısı kızarmış ekmek, kaymak veya tereyağ üzerine erik marmalatı, çay gelde yeme... Canım çekti akşam akşam... Merhaba sayın loveflower Güzel bir ayrıntı... |
1 Eklenti(ler)
Onun için hala ilk günkü kadar güzel...
|
1 Eklenti(ler)
Küllerinden doğmak bu olsa gerek.
|
Sn sakagun harika bir resim söze gerek bırakmıyor...
|
Hocam lütfen ama. Sanatınızı yemek te de döktürürseniz, yalap şalap izliyeceğiz sizi.
O kahvalltıdan bana borcunuz oldu bence efendim. Saygılarımla lütfen. |
Sayın sakagun
İki fotoğrafta çok güzel Zinnia (Zinya Çiçeği) kuruyan çiçek üzerinde tohumunun çimlenmesi sık görülen bir şey değil... Ellerine sağlık harika... |
Beğendiğinize sevindim, ben de ilk gördüğümde çok şaşırmıştım. Yağmur sayesinde çimlendiler.
|
Merhaba sayın metetrn, mrduran
Sayın mrduran erik marmeletı denince canım çekti ballandıra, ballandıra anlattım sizide özendirdim, borcumuz borçtur, beraberce yemek nasip olur İnşallah. Nasip olmazsada helâl edin lütfen... |
1 Eklenti(ler)
|
Kalbin tam ortasından yaralanmış gibi.
|
Sayın Nuri Murvet ve Değerli Misafirleri;
Hocam ne hakkımız olabilir ki? Sizi rahatlatmak için Helal Olsun diyebilirim. Töhmet altına soktunuz bizi. Ne yüz ile helallik istiyeceğim ben şimdi sizden. Bu yaptığınız güzellik ve hizmetlerden sonra? Bence tadlanmak üzere olan armut, şeker oranını ölçmek için dudaklarının arasından dilini çıkardı, tam o anda gözü açıldı ve dünyayı gördü/tanıdı/iğrendi, neticede küçük diline kadar dilini yuttu. Saygılarımla lütfen. |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Merhaba sayın Tura
Merhaba sayın mrduran Merhaba sayın SDurul Güzel bir açı yakalamışsınız, elinize sağlık... |
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025