![]() |
Merhabalar.
Haklısınız sanırım. Ben resme baktım, sizin gibi çerçevesi ile bakmadım:)) Bütünü ile ele almak gerekliliğini güzel vurguladınız. Saygılarımla. |
1 Eklenti(ler)
Nuri hocamızın kareleri kadar çarpıcı olmsa da, mısır tarlasından geriye kalanlar ilgimi çekmişti.
Eklenti 250165 |
Merhaba sayın mrduran
Merhaba sayın Tura, Merhaba sayın hozat Sizin paylaştığınız kareler farkındalığınızı gösteriyor, mühim olan farkıda olmaktır. Fotoğraflardaki çarpıcılığı bu yönden bakmamız gerektiğine inanıyorum. Kaç kişi bu olumsuzlukları fotoğraflamayı değerli kılar. Farkında olabilen dostlarımızla beraberiz, bence bu çok güzel... |
1 Eklenti(ler)
|
İyi akşamlar Nuri Mürvet,Hozat,mrduran, Aygün Öğretmeinim
Sayın Hozat. Mısır tarlasındaki geriye kalanlar, Meydan Savaşından çıkmış süngüleri düşmüş yorgun asker safları gibi. Sayın Nuri Mürvet, Elma Meyvesinden geriye kalanlar Dünya Haritası gibi. Mesela, Afrika Kıtası mı o görülen kabartma acaba. |
İyi akşamlar efendim.
Ben gene bir yanılsamaya uğrama ihtimali de olsa, bir şeyler okumaya çalıştım. Hocamızın hoş görüsü altında.(Güvencim de tam). Kurbağa yavrusu(Adı gelmedi aklıma-kurbağa öncesi son aşaması). Meyvenin tam dibine başı gelecek şekilde, 2 Yüzgeç/kanatçığı ve geriye tepeye doğru uzanan kuyruğu ile) İyi geceler, Sayın; Aygün Hocam, Sayın; Nuri Murvet, Sayın; Tura, Sayın; Hozat Bildim sanırım bu sefer. En sivri yaklaşımı yakaladım:)) Hoşgörünüz ile lütfen. Saygılarımla. |
Merhaba sayın Tura
Mısır tarlasından geriye kalanlar yorumunuz harika.... Merhaba sayın mrduran Elma hakkında yorum yapamıyorum, en sivri yaklaşımı yapmışsınız söylecek söz kalmamış.... |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba Nuri Mürvet,mrduran, Hozat, Aygün öğretmenim.
Çam kozalağı üzüm salkımına dönüşmüş. |
Ağlayan çam.... Uçlardaki damlalar su mu yoksa reçine mi karar vermedim :)
|
Merhabalar Sayın Nuri Murvet;
ve diğer saygın konuklar; Arkadaki büyük yapraklara pertavsız ile baktım:)) Yağış emaresi göremedim. Acaba ne? Şimdi gel de çatlama meraktan. Saygılarımla lütfen. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Tura
Üzüm salkımı benzetmesi çok güzel... Merhaba sayın Eser İlhan, mrduran Paylaştığım çam kozalağının cinsi Pinus strobus (Veymut Çamı) kozalağın uçlarındaki damlalar reçine, bu türün özelliğindendir. Aynı dalın bahardaki yeşil halini paylaşmak istedim... Eklenti 250794 Pinus strobus (Veymut Çamı) kozalağı |
Merhabalar sayın Nuri Murvet;
Merhabalar Sayın Tura, Eser İlhan, Aygün Hocam Hocam, ama üzüldüm yani. evladım ne işi var o kurbağanın orda demediniz bana yani:)) Bende ''Hocam belkide o kurbağa, Murgul Bakır İşletmesinin ordaki dereden kaçmıştır, yaşam şansı yakalamak için'' diyemedim:)). Cümleten Saygılarımla. |
1 Eklenti(ler)
Zulümden geriye kalan
Çiçekten meyveye dönemedim, Gelecek baharı göremedim, Yapma insanoğlu diyemedim! Kestiler kolumu, bu hale geldim. Eklenti 250813 |
Merhaba Sayın Nuri Murvet;
Merhabalar sayın Hozat, Tura, İlhan ve Aygün hocam, Matruşka kılıklı kozalak hemde. Sayın Hozat Hocam; çiçeğine bile şans tanınmamış. Cümleten Saygılarımla. |
Alıntı:
Sayın mrduran Diyecektim...de, olmadı işte..! Siz, Murgul Bakır ocakları İşletmesine lafı getireceğinizi bilsem bırakın kurbağayı elmanın üzerinde timsahı bile görürdüm...Saygılarımla... |
Alıntı:
Bu dörtlük, zamansız kesilmiş kayısı dalı ve çiçeği için ne güzelde yazılmış... |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Bu zakkum Camideki minberin üstünden sarkan taş süslemeleri gibi. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Tura
Evet benziyor.... Çiçek ve Meyvede (Geriye Kalanlar) Eklenti 251140 İncir meyvesi |
3 Eklenti(ler)
Severek takip ettiğim başlıklardan. Paylaşımlar için teşekkürler, sayın Nuri Murvet.
Ben bu bölüme üç fotoğrafla katılıyorum. Meyvede geriye kalanlar. Elma, üzüm ve ceviz. Eklenti 251185 Eklenti 251187 Eklenti 251186 |
Alıntı:
7 Günlük serçe yavrusu annesini-babasını görünce yiyecek için ağzını açmış. |
Hoş Geldiniz SDurul.
Paylaşım için sağolun. O geriye kalanların gerisinde ne dünyalar saklı. |
Alıntı:
|
Merhabalar Sayın Nuri Murvet;
Ve diğer Saygıdeğer Katılımcılar. Ben inandım ki hocamın gayesi bizleri sobelemek. Tam ''Sayın Tura'' şimdi doğaçlaması ile acaba ne der idi..... Sayın Hozat Hocamın güzel şiirini okurken. Ömrü çok olsun, satırları aşağı indiğimde çıktı o muhteşem yorumu ile. Doktor teşhisi ile..7 günlük.. Tamamen katılıyorum efendim. Sayın Sdurul, çok güzeller, anlam dolular. Sağlıcakla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Merhaba sayın SDurul hoşgeldiniz.
Geriye kalanlar, çok güzel örnekler paylaşım için teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Tura, Eser İlhan, mrduran
Çiçek ve Meyvede (Geriye Kalanlar) Olumlu, geriye kalanlar... Eklenti 251615 Meşe Palamudu |
Merhabalar Sayın Nuri Murvet, Aygün ve Hozat Hocam, Tura, Eser İlhan, Sdurul;
Bu kolay, elleriniz ile de etrafını yaprak çevirmişsiniz, şirin bir yuva yapmak veya kopya vermek için, diğer saygın konuklarınız gelmeden... Kuş yuvası, acaba gelmiyecek olan ana ve babalarını bekleyen yavrular mı? Saygılarımla lütfen. |
1 Eklenti(ler)
|
Sayın mrduran
Kuş yuvası benzetmesi çok güzel, dediğiniz gibi anne ve babasından kopmuş öksüzlere benziyorlar.. Bakın şimdi acıma hissim uyandı, duygulandım, önümüzdeki hafta fotoğrafı çektiğim yere gidiyorum... Gerçek anası toprağa kavuşturup, ekmek lazımdır... Durup dururken sevap kazandırdınız bana, vesilede siz oldunuz sevaplar ortak teşekkür ederim... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025