![]() |
dış mekan olarak yeni favorim kartopu
henüz benim olmasa bile rüyalarımı süsleyecek kadar güzel :) |
Arkadaşlar Bir Gecelik Gelin, sukulent kategorisinde değil mi?
|
Sevgili Ayşecim, sukulent değilde kaktüs diyelim :o
|
Dış mekân Müge (Convallaria majalis), iç mekân tabii ki Afrika menekşesi :)
|
Alıntı:
|
Dış Mekan Bitkileri
pulmeria 2 oy pasiflora 1 oy lisianthus 3 oy cosmos 1 oy selluka 3 oy clematis 3 oy lilium 4 oy kamelya 2 cereus(Bir gecelik gelin) 1 oy trabzon hurması 2 oy sümbül 1 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 2 oy kudret narı 1 oy müge 1 oy kartopu 1 oy yıldız çadırı 1 oy çan sarmaşığı 1 oy İç Mekan Bitkileri afrika menekşesi 16 hoya 11 oy |
Dış mekan, kaktüs ve sukulentler. :))
|
Dış Mekan Bitkileri
pulmeria 2 oy pasiflora 1 oy lisianthus 3 oy cosmos 1 oy selluka 3 oy clematis 3 oy lilium 4 oy kamelya 2 cereus(Bir gecelik gelin) 1 oy trabzon hurması 2 oy sümbül 1 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 3 oy kudret narı 1 oy müge 1 oy kartopu 1 oy yıldız çadırı 1 oy çan sarmaşığı 1 oy İç Mekan Bitkileri afrika menekşesi 16 hoya 11 oy |
dış mekan olarak bende açelya diyorum :)
|
Madem bir gecelik gelin kaktüs olarak biliniyor ben oylamayı şöyle değiştiriyorum.
Dış Mekan Bitkileri pulmeria 2 oy pasiflora 1 oy lisianthus 3 oy cosmos 1 oy selluka 3 oy clematis 3 oy lilium 4 oy kamelya 2 trabzon hurması 2 oy sümbül 1 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 4 oy kudret narı 1 oy müge 1 oy kartopu 1 oy yıldız çadırı 1 oy çan sarmaşığı 1 oy İç Mekan Bitkileri afrika menekşesi 16 hoya 11 oy |
dış mekan sümbül derim
|
aslında sizi biraz daha başka ufuklara çekmek isterim.tamam söylediğiniz bitkileirn hepsi güzel olabilir ama benim şimdiye kadar tek favori bitkim var o da phalanopsis gillerden vanda orkide.
inanın böyle bir bitkinin varlığını görünce söylediğiniz bitkilerin ne kadar da mutevazi kaldığıunı göreceksiniz |
Herhalde çoğu arkadaş buna katılacaktır ama konuyu görmemişlerdir :dilli:
Lithops diyorum kısaca Mehmet |
Dış mekan bir gecelik gelin diyorum...
|
pulmeria 2 oy
pasiflora 1 oy lisianthus 3 oy cosmos 1 oy selluka 3 oy clematis 3 oy lilium 4 oy kamelya 2 trabzon hurması 2 oy sümbül 1 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 4 oy kudret narı 1 oy müge 1 oy kartopu 1 oy yıldız çadırı 1 oy çan sarmaşığı 1 oy İç Mekan Bitkileri afrika menekşesi 16 hoya 11 oy VANDA ORKİDE 1 Lithops 1 |
Sayın glacier Vanda orkide tutkunuzu anlıyorum, çok da güzel bir çiçek, fakat üstteki mesajınızda yazınızı büyük harflerden , küçük harfe değiştirirseniz daha uygun olacaktır.
|
Arkadşlar oylarınız için teşekkürler.
Sizler bitki isimlerini yazın. Listeyi tek olarak düzenleyelim. Yoksa karışıklık olacak.:) |
Bir de iç mekan
afrika menekşesi |
Dış Mekan Bitkileri
pulmeria 2 oy pasiflora 1 oy lisianthus 3 oy cosmos 1 oy selluka 3 oy clematis 3 oy lilium 4 oy kamelya 2 cereus(Bir gecelik gelin) 2 oy trabzon hurması 2 oy sümbül 2 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 4 oy kudret narı 1 oy müge 1 oy kartopu 1 oy yıldız çadırı 1 oy çan sarmaşığı 1 oy orkide 1 oy açelya 1 oy lithops 1 oy İç Mekan Bitkileri afrika menekşesi 17 hoya 11 oy |
Bence de tartışmasız afrika menekşesi
|
Dış Mekan Bitkileri
pulmeria 2 oy pasiflora 1 oy lisianthus 3 oy cosmos 1 oy selluka 3 oy clematis 3 oy lilium 4 oy kamelya 2 cereus(Bir gecelik gelin) 2 oy trabzon hurması 2 oy sümbül 2 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 4 oy kudret narı 1 oy müge 1 oy kartopu 1 oy yıldız çadırı 1 oy çan sarmaşığı 1 oy orkide 1 oy açelya 1 oy lithops 1 oy İç Mekan Bitkileri afrika menekşesi 18 hoya 11 oy |
Dış Mekan Bitkileri
pulmeria 2 oy pasiflora 1 oy lisianthus 3 oy cosmos 1 oy selluka 3 oy clematis 3 oy lilium 4 oy kamelya 2 cereus(Bir gecelik gelin) 2 oy trabzon hurması 2 oy sümbül 2 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 4 oy kudret narı 1 oy müge 1 oy kartopu 1 oy yıldız çadırı 1 oy çan sarmaşığı 1 oy orkide 1 oy açelya 1 oy lithops 1 oy İç Mekan Bitkileri afrika menekşesi 18 hoya 12 oy |
Sayın Delete61 oyunuz nedir? Bakınca anlaşılmıyor.:)
|
;)Galiba hoya, hoyanın oyu 11'den 12'ye çıkmış. :))
|
Iç mekan: Afrika menekşesi
dış mekan sukkulentler |
İç mekan hoya
Dış mekan plumera , ben oy verirken ayrılmamıştı. |
Dış Mekan Bitkileri
pulmeria 3 oy pasiflora 1 oy lisianthus 3 oy cosmos 1 oy selluka 3 oy clematis 3 oy lilium 4 oy kamelya 2 cereus(Bir gecelik gelin) 2 oy trabzon hurması 2 oy sümbül 2 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 5 oy kudret narı 1 oy müge 1 oy kartopu 1 oy yıldız çadırı 1 oy çan sarmaşığı 1 oy orkide 1 oy açelya 1 oy lithops 1 oy İç Mekan Bitkileri afrika menekşesi 19 hoya 12 oy |
hoya
|
Oylama ne zaman sonuçlanıyor?
|
2010'un sonunda tamamlanıyor.:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025