![]() |
Hoya önde gidiyor....
|
Bence forumdaki en popüler bitki Afrika Menekşesi. Böylece yeni bir aday eklenmiş oldu oylamaya. :))
|
pulmeria 2 oy
pasiflora 1 oy lisianthus 1 oy hoya 6 oy cosmos 1 oy selluka 1 oy clematis 1 oy lilium 3 oy kamelya 2 afrika menekşesi 1 |
Kesinlikle her zaman, her daim, forum da ya da her yerde yaz, kış afrika menekşesi, afrika menekşesi...
|
Ben de afrkia menekşesi diyorum. Rus hibritleri bu sene fırtınalar estirdi. Oyum afrika menekşesine.
|
Menoş menoş menooooş :D Afrika Menoşuuuuuu.
|
Afrika menekşesi :)
|
bence
çiçekse clematis meyveyse güz zeytini |
Ben hoya diyorum...
|
pulmeria 2 oy
pasiflora 1 oy lisianthus 1 oy hoya 7 oy cosmos 1 oy selluka 1 oy clematis 2 oy lilium 3 oy kamelya 2 afrika menekşesi 5 |
Hoya dedim.
|
pulmeria 2 oy
pasiflora 1 oy lisianthus 1 oy hoya 8 oy cosmos 1 oy selluka 1 oy clematis 2 oy lilium 3 oy kamelya 2 afrika menekşesi 5 |
Hepsi harika bitkiler, ama ben kudret narı diyorum.
|
her zaman, her yerde kendisini sevdiren tek bitki GÜL diyorum.
|
Her çiçek güzel ama afrika menekşesi herzaman bizimle.Oyum afrika menekşesine.
|
Menekşeciler işin içine girdi ise birinci belli demektir :D:D:D:D
Bkz: Gösterim oranları :D |
Her daim Afrika menekşesi :)
|
Tabi ki afrika menekşesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii: o:D:dilli:
|
bence ;
hoya |
Bu başlık amacını aştı. İlk mesajı okumadığınızı düşünmeye başladım. En sevdiğiniz bitki sorulmadı ki.
|
Ben Latin çiçeği diyorum, hiç nazlı değil yaz başı başlayıp soğuklara kadar sürekli çiçekte ve tohumlarınıda veriyor bir dahaki sene için :D
|
Zenfree kçük fotoğraflar da ekleseydiniz, cevaplarınıza :)
|
Benim favorim bir gecelik gelin.
pulmeria 2 oy pasiflora 1 oy lisianthus 1 oy hoya 8 oy cosmos 1 oy selluka 1 oy clematis 2 oy lilium 3 oy kamelya 2 afrika menekşesi 5 cereus(Bir gecelik gelin) 1 oy |
Cennet elması veya Trabzon Hurması,
Hnagi bitkinin reytingi bu sene bu kadar arttı.... |
Pek emin değilim ama sanki en çok kaktüs ve sukulentler bu sene favori gibi.
|
Bu yıl Su Sümbülü de popülerdi.
|
pasiflora 1 oy
lisianthus 1 oy hoya 9 oy cosmos 1 oy selluka 1 oy clematis 2 oy lilium 3 oy kamelya 2 afrika menekşesi 9 cereus(Bir gecelik gelin) 1 oy trabzon hurması 1 oy sümbül 1 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 1 oy kudret narı 1 oy Afrika menekşesi hoyayı yakaladı. |
bana göre lilium
|
pasiflora 1 oy
lisianthus 1 oy hoya 9 oy cosmos 1 oy selluka 1 oy clematis 2 oy lilium 4 oy kamelya 2 afrika menekşesi 9 cereus(Bir gecelik gelin) 1 oy trabzon hurması 1 oy sümbül 1 oy gül 1 oy latin çiçeği 1 oy kaktüs ve sukulentler 1 oy kudret narı 1 oy |
Devam eden oylamada ilk 3
afrika menekşesi 9 hoya 9 oy lilium 4 oy Lisiantus ve clematise daha çok oy bekliyordum. Hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim.:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025