agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Bitkiler Hakkında Genel Konuşmalar
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-09-2010, 10:35   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 14-01-2010
Şehir: antalya
Mesajlar: 24
biz bu kuşburnuyu doğal olarak hiç bir işlem yapmadan 3 saat kaynatıp suyun rengi siyah oluncaya kadar kaynatıyoruz ve sonra içiyoruz (kaynatırken unutmuşum caydanık da su kalmamış ve yanmış ara ara su eklemek gerekir )

bu yine yüksek rakımlarda toplayan amcaya sipariş verdim getirecek

womport Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-09-2010, 21:43   #2
Ağaç Dostu
 
artemisia10's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-05-2010
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 376
Galeri: 55
Ben de biraz kuşburnu toplamayı düşünüyorum çocukken yumuşaklarını toplayıp yerdik. Reçel yapmak için iyice olgunlaşmasını bekleyip öyle mi toplamalı acaba?

artemisia10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2010, 00:22   #3
Ağaç Dostu
 
artemisia10's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-05-2010
Şehir: BALIKESİR
Mesajlar: 376
Galeri: 55
Name:  eylül2010 119.jpg
Views: 3251
Size:  69.7 KB

artemisia10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025