![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
agaclar.net
|
2 Tanesini yazmışsın diğerlerini de ekler misin? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çelikleme (Cuttings) Dal çelikleri Yaprak çelikleri Yaprak-göz çelikleri Kök çelikleri Odun çelikleri Yarı odun çelikleri Yeşil çelikler Adi (Basit) çelikler Ökçeli çelikler Dipçikli çelikler Sırık çelikler Aşılama (Grafting) T göz aşısı Ters T aşısı Yama göz aşısı Flüt göz aşısı Yongalı göz aşısı Yarma aşı Kakma aşı Dilcikli aşı Kenar aşı Daldırma (Layering) Uç daldırması Adi daldırma Yılankavi daldırma Havai daldırma Tepe daldırması Hendek daldırması Kök bölünmesi (Division) Tohum (Seeds) Spor (Spore) Bu kadar çok seçenekli bilginin girilmesi sorun yaratabilir. Bu detayda girebilecek veri var mı? Bu nedenle başlıkları daraltıp aşağıdaki gibi yapmaya ne dersiniz ? Çelikleme (Cuttings) Aşılama (Grafting) Daldırma (Layering) Kök bölünmesi (Division) Tohum (Seeds) Spor (Spore) Diğer (Yukarıdaki gruplara girmeyen. patates ve yerelması (yumrudan) üretimi; begonya (yapraktan) üretimi, ananas (meyva tepesinden) üretimi vb.) Biliyorum ben ortalığı karıştırdım, özür dilerim. Düzenleyen üzüm : 29-02-2008 saat 19:36 Neden: yazım hatası |
|
|
|
![]() |
|
|