![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
pikan cevizime yazık olacak
Alıntı:
Mine hanım, Şimdi ben nasıl kıyıpta yedi yıllık ağacımı keseyim ![]() Bahçemde başka yerde yok, öylede güzel görünüyorduki. Keşke bir çaresi olsaydı. En kısa zamanda bodur bir ceviz bulmam gerek, çünkü bahçem küçük. Sanırım tüplü bir fidanı bu mevsimde dikebilirim. Yardımlarınız için binlerce teşekkürler... Düzenleyen Adalet Yağcı : 17-09-2008 saat 20:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-09-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Yakamozsimsek...
[QUOTE=yakamozsimsek;259660]Bence agacinizi kesmeyiniz yazik edersiniz korumaya aliniz yani bir tual Sayın Yakamozsimsek; Ben bu ağaca yedi yıl emek verdim, ağaçlarımın hepside çocuklarım gibi, inanın benimde içim acıyor. Sanki buraya tamamiyle adapte olmuş gibi, bunca sene üzerini sarıp örtmediğim halde hiçbirşey olmadı. Bundan sonra örtü altına almanın bir anlamı yoktur sanırım, ayrıca boyu beş metreden fazla oldu onu sarmakta çok zor. Yerindede oldukça mutlu görünüyor. Sahiden niyetlenmiştim kesmeye ![]() Bende sanki birisinin bana bunu söylemesini bekliyormuş gibi sevindim buna ![]() ![]() ![]() Teşekkürler Yakamozsimsek, oturduğunuz yerden bir ağaç kurtardınız. Saygılar... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|