![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Doğasever
Giriş Tarihi: 24-05-2007
|
Hanımeli gerçekten hoş bir seçim oldu Mine hanım, teşekkürler. Eklediğim resimde görünen çiti tamamen hanımeli ile kapatmaya karar verdik. Fakaat.... Eşim bunun iyi bir fikir olmadığını, deniz görüntüsünün önüne bir duvar gelmiş gibi olabileceğini düşünüyor. Ama kararsız. Kadın haklarına çok önem veren biri olarak, bu durum kafamı karıştırdı ve aklıma siz geldiniz ![]() Bir peyzajcı olarak sizin fikriniz nedir? (Yaklaşık 70 metrelik bir çit. ) Sevgiler, saygılar.. Not: Linkini verdiğim sayfada 586 no.lu mesajıma yanıt alamadım, kontrol edebilir misiniz? http://www.agaclar.net/forum/showthr...t=1684&page=20 Düzenleyen turkiss : 26-03-2008 saat 19:59 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Bu durumda karar tamamen sizin, bahçenizde deniz manzarası mı önemli yoksa çit mi, karar sizin. Ben olsam ara ara mutlaka çiti yeşillendiririm, nasıl olsa makas sizin elinizde, budayıp açmak mümkün. Deniz manzarası çirkin bir tel örgüyle çerçevelenmemeli Sevgi ve saygı bizden efendim. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
|
merhaba Mine Hanım, Bir süre önce aldığım kamelya, eve geldikten sonra yavaş yavaş güçten düştü, sıkıntılar başladı.Yerine alışacak, bugünler soğuk falan derken uzunca bir zaman geçti ama bir türlü toparlanamadı. Doğrudan güneş almayan ama bol ışıklı, yarı gölge , güzel bir konumda. Yapraklarında kıvrılmalar, kararmalar oluyor, fotoğraf ekliyorum. ![]() Ne yapabilirim acaba? Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğrusu çok üzüldüm. Mine hanım bu işe el attığına göre sizin kamelya kurtulacaktır. Geçmiş olsun. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|