agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Bir bilene soralım
(https)




Beğeni Düzeni18Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-08-2007, 00:20   #11
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Galeri: 99
Hazar 23, vişnenizle birlikte kayısı ve şeftali kurumasından da bahsettiğiniz için sert çekirdekli meyvelerde görülen bakteriyel kanser ve zamklanma hastalığı akla geliyor. Tabii bu bir faraziye, çünkü ne ağacı gördük, ne anacı, ne çeşidi biliyoruz, ne bahçenizin toprak yapısını anladık, ne de dikim şeklinizden haberimiz var.

Bu arada cümlelerinize başlarken büyük harf kullanmanızı ve noktalama işaretlerine dikkat etmenizi rica ederim.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025