![]() |
Ben hayal gücümü çok çok zorlamadan :) ilk aklıma gelen şeyi söylemek istiyorum sanki dalga gibi birşey bu :{
**** bir yerden akan su gibi ??? |
Mantar değil de ne olabilir ki?
|
Neden hep yakın çevrenize bakıyorsunuz ki, koskocaman bir "Planet"te yaşıyoruz;)
|
virüs?
|
gezegen gezegen...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Dostlar bu bir çiçek gibi.
|
paspas olabilir mi?Ya da halı.
|
Bence bu palmiye ağacıyla ilgili olabilir.
|
Müjgan, bu görüntü mikroskopta mı elde edildi? Bunu yanıtlarsan fazla mı ipucu vermiş olursun acaba? :D
|
Alıntı:
Bu elektron mikroskobunda büyütülerek çekilmiş bir gözbebeği. Sol alt taraftaki küremsi kısım gözbebeği. Ona bağlı ipliksi uzantılar da göz bebeğine bağlı kaslar :) |
İnanmıyorum...Bende 2 tane varmış.:p
|
Yuppiii ben kazandım, ben kazandım. :D
Mikroskop görüntülerine hayran olduğum belli oldu mu? Öyle birşey ki, bambaşka bir dünyaya dalıveriyorsunuz. |
Bu arada teşekkürler Müjgan, güzel bir görüntü, bayıldım. Açıklama da çok bilgilendirici nitelikte.
|
İnsanlar bazen çok yakınlarındaki şeyleri göremiyorlar.
Hep uzaklara, yaban ellere bakma merakımız ve alışkanlığımız yüzünden kendi içimize, kendimize en son bakıyoruz, aslında bakmıyoruz o sesli olarak kendini duyuruyor ancak... Sevgili gözbebeğimiz görme eylemini yapıyor, ama baktığımız yerin bir gözbebeği fotoğrafı olabileceği kimsenin aklına gelmiyor. Bunca lafı söyleyebilmek için o zor fotoğrafı koyduğum ve sizi zorladığım için umarım bağışlarsınız. |
Ellerinize sağlık gerçekten çok şaşırdım.
Dediğiniz gibi uzaklarda aramamak lazım.Düşünsem de uzun süre aklıma gelemezdi valla... |
1 Eklenti(ler)
|
kelleşmiş alanların google map'deki görüntüsü...ya da hoho :)
|
Bence bu bir taş.:)
|
Alıntı:
|
BU BİR HOHO'YMUŞ :)
O da ne olaki ??? :)) |
Alıntı:
Hoho konusuna gelince.... O Müjgan'ın yanıltma taktiklerinden biridir veya dosya adına bakanlara gülüş efekti olabilir. |
Yoksa bu bir ıspanaklı börekmi ?
Canımda nasıl istedi şimdi :( bu saattede olsada nasıl yenir ? sonrada nasıl uyunur ki ? |
Sevgili Beyaz Melek, börekleri pek sevmem ama canım ıspanaklı börek çekti. Gecenin bu saatinde nöbetçi börekçi de yoktur. Keşke olsa da yesem, uyuma faslını yedikten sonra düşünsem olur mu? :D
|
Sevelim cim ah börek olsaydıda uyuma faslını düşünene kim hemen yumulurdum böreğe ama bu saatte nerden bulacağız böreği :(
Artık rüyamızda görüp, yeriz bizde ne yapalım :)) |
Alıntı:
|
Google earth görüntüsü değil bi kere... Akşam oğlum çürümüş deriye benzetmişti. Ama değil tabii...
|
Alıntı:
|
Müjgan Abla, yorma bizi artık. Bizim hayal gücümüz bu kadar işte, hiç ummadığım halde, Denizanası dedim. Sen bu meraklılara acıda, açıkla ne olurrrrrrr. :p
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025